Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Takhle bude vypadat nový Ford Mustang 2015

Michal Fokt
Diskuze (21)
Na základě dostupných informací o novém Mustangu a to včetně uniklých CAD nákresů, vznikly tyto rendery, které by údajně měly ukazovat aktuálně nejreálnější podobu nového vydání tentokráte už globálního ponycaru.

Fandové do Fordu Mustang, sdružení na fóru Mustang6G.com, pustili do světa počítačové rendery, ukazující údajně v současnosti nejvěrnější podobu budoucího amerického kupé. Jejich člen Chazcron čerpal z dostupných CAD výkresů a špionážních snímků a na jejich základě vznikly tyto obrázky.

Z nich vidíme, že očekávaná podobnost s konceptem Evos se nekoná a ačkoli se Ford dušoval, že nepůjde o žádné retro, ale o moderně pojatý vůz, de facto jde o evoluci designu Mustangu stávajícího. Což je určitě dobře, mimochodem... Z webu jsme si pro ilustraci půjčili jen jeden obrázek, pro pohled zezadu tedy navštivte výše odkázané fórum.

Oč podobnější si současné a budoucí auto jsou, o to větší rozdíly se chytají po technické stránce. Novinka bude o dost menší a v nabídce se objeví dokonce čtyřválec z chystaného Focusu RS, to vše proto, aby měl ´Stang šanci uspět i mimo USA. Ale to bych se opakoval, všechny momentálně dostupné informace najdete ve starším článku Ford Mustang 2015 bude menší a výrazně lehčí. Další info budou k dispozici už brzy - buď v Los Angeles v listopadu nebo v lednu 2014 v Detroitu.

Michal Fokt
Diskuze (21)
19. 10. 2013 19:11
Mustang by se v Evropě
prodával dobře už dávno a to i ten současný. Jenomže by nesměl mít tak nesmyslnou přirážku ve srovnání s cenou, za jakou se prodává v USA. Pokud Ford skutečně z Mustanga udělá v další generaci globální model a bude ho prodávat za USA ceny, mohl by mít solidní úspěch i na starém kontinentu.
Avatar - Magister
17. 10. 2013 11:27
Re: Když chci vybírat muscle car nebo, lépe, pony car z USA,
Souhlas... na Mustanga a konkrétně Shelbyho charismatem nic nemá. Camaroje spíše pro puberťáky... Mustang je Mustang.
Avatar - Magister
17. 10. 2013 11:25
Re: 2015
Taky bych řekl... snad to ještě není skutečná podoba.
17. 10. 2013 09:02
V prosinci
5. prosince bude v Barceloně odhalena finální verze nového Mustangu, tak ještě chvíli vydržte, nemá smysl tady spekulovat nad fotkama nějakýho klučiny...
Avatar - Pekelná Micinka
17. 10. 2013 01:35
Re: Když chci vybírat muscle car nebo, lépe, pony car z USA,
Máš pravdu, že to tam trochu nesedí. Čumák jak se zdá bude velmi podobný, bohužel o zbytku auta se zatím dá jen spekulovat. [odkaz]