Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tatra Phoenix: Představení pro veřejnost

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Po prezentaci médiím přichází čas představit novou Tatru Phoenix i veřejnosti. Ta se s ní bude moci seznámit v Ostravě, Nitře a Brně.

Podobu i technické specifikace nové modelové řady těžkých nákladních vozidel Phoenix zveřejnila Tatra začátkem letošního srpna a v polovině září se uskutečnila prezentace pro média. Do konce letošního roku bude mít možnost seznámit se s kopřivnickou novinkou i veřejnost.

První příležitostí budou Dny NATO Ostrava 2011 o víkendu 24. a 25. září. Na této akci bude představena Tatra Phoenix 8x8 S1 ve společnosti hasičského speciálu CAS 30 a jednoho z vojenských speciálů sedmičkové řady (T815-7). V rámci největší akce svého druhu

ve střední Evropě je očekáváno na ostravském Letišti Leoše Janáčka několik desítek tisíc návštěvníků.

Druhou příležitostí, kde si bude veřejnost moci prohlédnout tatrováckou novinku pro civilní sektor, bude slovenská výstava Autosalón Nitra. Tatra Phoenix 8x8 S1 bude ve dnech 29. září až 3. října vítat návštěvníky slovenského autosalonu na volné ploše před hlavním vstupem.

Třetí prezentační událostí pro veřejnost bude Mezinárodní strojírenský veletrh Brno 2011. Ve dnech 3.až 7. října bude Tatra Phoenix umístěna na volné výstavní ploše P mezi výstavními pavilony P a Z.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Special-line
20. 9. 2011 18:21
Re: .
Vůbec bych nesrovnával ten nárazník s celým podvozkem automobilů Iveco s letním olakováním.
Avatar - eLzyx
20. 9. 2011 13:06
Re: .
tohle není garážová leštěnka, ale pracovní stroj, kterému se provozní šrámy nevyhnou.
Avatar - lordlord
20. 9. 2011 12:39
.
nove a uz rezne