Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

TechArt přidal dravosti nové 911

Miroslav Kudělka
Diskuze (4)
Nové Porsche 911 se ještě ani pořádně neprodává a TechArt již přispěchal s prvními úpravami exteriéru a podvozku, zatímco na motorech se zatím pilně pracuje.

Nové Porsche 911 se ještě ani pořádně neprodává a TechArt již přispěchal s prvními úpravami exteriéru a podvozku, zatímco na motorech se zatím pilně pracuje.

Na první pohled je patrné zjevné oživení uhlazeného stylingu. Na spodní hraně sériového spoileru přibyl přídavný spoiler, který má jak vzhledovou funkci, tak i omezuje vztlak přídě a zlepšuje směrovou stabilitu. Na bocích se objevily mohutné nástavce prahů, které vůz opticky snižují a prodlužují. Na zádi je nad oknem decentní střešní spoiler, pod nárazníkem je difuzor, po jehož stranách jsou integrovány dvojité oválné koncovky nového výfukového potrubí. Ve stádiu vývoje jsou různé zadní spoilery, světlomety či kryty zpětných zrcátek.

Podvozek je nabízen se dvěmi verzemi úprav. Jednodušší nabízí kratší a tužší pružiny, které vůz snižují o 25 mm. Vrchol nabídky je systém TechArt Vario, který byl vyvinut ve spolupráci s firmou Bilstein a mimo vinutých pružin s možností nastavení světlé výšky v rozmezí 35 mm nabízí i tlumiče plně nastavitelné při stlačení i uvolnění. Dále jsou k dispozici zkrutné stabilizátory, váztuhy mezi podběhy a vysokovýkonný brzdový systém s osmipístkovými hliníkovými třmeny a kotouči o průměrech 365 a 380 mm. Široká je nabídka hliníkových kol designu TechArt Formula s pěti paprsky o průměrech 18“, 19“ a 20“. Vrcholem jsou jednodílné ráfky 8,5J x 20“ vpředu a 11J x 20“ vzadu s pneumatikami 235/30 ZR 20 a 305/25 ZR 20.Pro interiér je nabízeny klasická kůže a hliníkové pedály či madla ovládacích pák.





komerční sdělení:

Nová služba nejen motoristům: www.prevodleasingu.cz

Vrácení vozu vázaného smlouvou leasingové společnosti bývá zpravidla nevýhodné a převedení leasingové smlouvy na nového majitele se jeví jako jednoznačně lepší a mnohdy i finančně výhodné řešení jak pro stávajícího, tak pro nového majitele. Od 1. listopadu funguje na portálu www.prevodleasingu.cz nová progresívní služba. Prezentace nabídek na portálu je do 31.12.2004 navíc bezplatná.

Miroslav Kudělka
Diskuze (4)