Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Top Gear ještě jednou v původním složení, BBC odvysílá speciál s Clarksonem a spol.

David Bureš
Diskuze (9)
Vánoční speciál podle BBC ukáže ty nejvtipnější a nejbláznivější momenty z doby, kdy Top Gear moderovalo trio Clarkson, Hammond a May.

Automobilový pořad Top Gear bude od roku 2016 nově vysílat Chris Evans spolu s pozvanými hosty, BBC ale ještě jednou vzpomene na dobu, kdy show moderovalo slavné trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Během letošních Vánoc stanice BBC Two odvysílá dvoudílný speciál nazvaný Top Gear: From A-Z.

Vánoční speciál připomene ty nejlepší a nejveselejší momenty z epizod Top Gearu vysílaných v posledních 13 letech. V roce 2002 se pořad dočkal nového formátu, který původní motoristický magazín přeměnil v automobilovou show. „Nový“ Top Gear se stal zábavnějším, v posledních letech už ani nebyl tolik o autech, jako právě o humoru. Formát zavedený před 13 lety je spjat především s triem Clarkson, Hammond a May, je ale nutné připomenout, že v první sérii se místo Jamese Maye objevoval Jason Dawe.

Těšit se můžeme na úžasné záběry, interní fakta a nečekané statistiky. Dvoudílný speciál však podle BBC nemá být jen o kaskadérských kouscích a kanadských žertících, ale také o perfektní žurnalistice, krásných snímcích a třech mužích středního věku, kteří byli srdcem této show.

Jednotlivé momenty budou vysílány v abecedním pořadí, přičemž jednotlivá „písmena“ představí vybraná celebrita, která se v Top Gearu objevila jako host. O slovní podkres se postará komik John Bishop.

Top Gear bude v příštím roce pokračovat v novém formátu, jehož tváří je britský moderátor a milovník aut Chris Evans. Podle zákulisních informací si do každé epizody pozve speciální hosty podle tématu, kterému se daný díl bude věnovat. Nová verze Top Gearu je údajně tvořena tak, aby se odlišila od té dosavadní. Ta skončila kvůli vyhazovu Clarksona způsobenému jeho potyčkou s jedním z producentů pořadu.

Motorističtí fandové se ale nemusí bát, že by se Clarkson, Hammond a May na obrazovkách už neobjevovali. Slavná trojka spolu s bývalým hlavním producentem Top Gearu Andym Wilmanem připravují vlastní show, kterou bude vysílat streamovací služba Amazon Instant Video. Amazon poskytl Clarksonovi a spol. opravdu štědrý rozpočet, a tak se rozhodně máme na co těšit. Nový pořad se začne vysílat v roce 2016.

David Bureš
Diskuze (9)
26. 11. 2015 20:12
Re: Teď už jim jsou dobří?
Hlavně, že akorát zveřejnili, že by nový TG měl být určitě jiný, ale pořádně ještě sami nevědí jak. A teď se na nich musí naposledy (dvakrát) přiživit.....
26. 11. 2015 19:34
Producent
Vždycky jsem si myslel, že hlavním producentem, který zároveň odešel s Jeremym a spol. z Top Gearu, byl Andy Wilman, tady píšou najednou Andy Palmer? To je spíš šéf Aston Martinu, ne?
26. 11. 2015 18:55
Re: Teď už jim jsou dobří?
Platit za Top Gear ??? >:D
26. 11. 2015 18:53
Re: Teď už jim jsou dobří?
Vždyť tam žádné "nejvtipnější momenty" nebyly, ani vtipné. Ať už to definitivně spláchnou a jde se dál.
Avatar - euro89
26. 11. 2015 14:39
Re: Teď už jim jsou dobří?
Musí z toho vytřískat co se dá, protože od příštího roku bude z Top Gearu jen další pořad o autech alá Autosalon na Primě. Sledovanost klesne někam na úroveň dopoledního vysílání pro zahrádkáře, ale zato bude 100% politicky korektní. >:-[] Spíš je mi líto, že nový "Top Gear" bude od Amazonu. Nemám tu značku rád a je mi celkem dost proti srsti platit jejich služby jen kvůli jednomu pořadu. Snad jen počkat, zda nebude po každé sérii vycházet DVD s celou sérii. To by mohlo vyjít levněji, než placení Amazonu jen kvůli Top Gearu... 8-s