Toyota Dream Car Contest 2013: Soutěž pro mladé výtvarníky

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Toyota Motor Czech zve mladé výtvarníky k účasti v umělecké soutěži „ Auto snů“ (Toyota Dream Car Contest) pořádané již sedmým rokem mateřskou společností Toyota Motor Corporation (TMC).

Soutěž, která se koná od roku 2004, byla v loňském roce rozšířena do sedmdesáti zemí a regionů po celém světě včetně Česka. Soutěže se v roce 2012 zúčastnilo přes 600 000 dětských výtvarných prací. Za naši republiku získala vloni nejvyšší ocenění – Finalista světové soutěže – čtyřletá Anisu Delgerová za nádhernou prezentaci „Auta snů“.

Letos se opět mohou zúčastnit děti ve třech kategoriích až do 15 let věku, které své výkresy společně s vyplněným vstupním formulářem a dotazníkem zašlou do 28. února 2013 na adresu sídla společnosti Toyota Motor Czech nebo nově také poštou či osobně ke kterémukoliv autorizovanému prodejci značky Toyota. Pravidla soutěže včetně požadovaných formulářů lze elektronicky stáhnout (ve formátu pdf) na www.dreamcar.toyota.cz nebo od poloviny ledna získat v tištěné podobě u všech autorizovaných prodejců Toyota v České republice.

Cílem soutěže je vytvořit příležitost pro děti, které budou malovat obrázky v rámci tématu „Váš sen - auto budoucnosti“, čímž se rozvíjí nejen jejich zájem o automobily, ale také vlastní umělecké schopnosti. Soutěž probíhá dvoukolově, vítězové Národní soutěže postupují do Světové soutěže, kde bude návrhy posuzovat mj. prezident TMC Akio Toyoda. Slavnostní udílení cen se bude konat v srpnu 2013 v Japonsku..

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly