Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota ve Frankfurtu: nejen koncept mikroauta

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Na frankfurtském autosalónu se Toyota chystá mj. odhalit koncept nového malého vozu s převratným designem, oslaví desetiletí svých hybridů a představí novinky v řadách Yaris, RAV4 a Land Cruiser.

Kromě toho Toyota slaví již 10 let komerčních úspěchů své technologie hybridního pohonu a modelu Toyota Prius, celosvětově nejoblíbenějšího hybridního vozu s nízkými emisemi. Zaměření na hybridní technologie hraje u Toyoty klíčovou roli v jejím úsilí o snižování průměrných emisí CO2 vypouštěných vozy v Evropě.

Toyota při příležitosti frankfurtského autosalónu představí poslední novinky u vybraných modelů této značky v Evropě. Modelová řada Yaris bude obohacena o dvě nové verze. Nový Yaris 1,0 l bude vybaven "inteligentní" technikou pro jízdu ve městě vyznačující se hospodárným provozem a jednoduchým používáním. Nový Yaris v prostřední úrovni nabídky tohoto modelu představí kultivovanější sportovní vlastnosti s možností výběru z benzinových nebo dieselových motorů a s technicky vyspělou výbavou, včetně integrované mapové navigace.

Toyota RAV4, ikona své třídy, se nabízí v nové modifikaci RAV4 Cross Sport, která do modelového roku 2008 nastoupí s novým stylovým designem a špičkovou kvalitou obohacenou řadou nových vylepšení. Návštěvníkům se představí i Land Cruiser nabízený s dalšími prvky výbavy, díky kterým si cestující užijí ještě vyšší míru pohodlí.

Ondřej Láník
Diskuze (0)