Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jaké to je vlastnit Ford GT?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Snímek pojmenovaný Dust Devils rozhodně nerozebírá praktické stránky vlastnictví supersportovního Fordu, ale pěkně brnká na strunu emocí a vyvolává touhu usednout za volant GT.

Fordy GT a GT40 se mají po celém světě řady nadšených příznivců, z nichž ti nejšťastnější sedlají některý z originálních exemplářů nebo věrnou repliku. Video Dust Devils nabízí krátký pohled na jejich radosti během akce Ford GT National Rally, pořádané v Las Vegas a jeho okolí.

Devátého ročníku tohoto značkového srazu se zúčastnilo přes osmdesát vozů Ford GT a GT40, jejichž majitelé si užívali společné přehlídky elegance, projížďky i klubové závody, v nichž měly navrch švýcarské speciály Matech Ford GT1.

Ford GT: Nový supersport uvidíme v Detroitu

Původní Ford GT40 se začal vyrábět v roce 1964, určen byl primárně pro závodní účely. V roce 2005 vznikla jeho moderní reinkarnace, tentokrát s označením Ford GT.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
5. 1. 2015 11:30
Priklad
Tak niesom moc fanda fordu gt ale musim priznat že design tohto auta je ako priklad pre superauto.
Avatar - Informátor
4. 1. 2015 22:06
Re: Tohle je sen
Měl jsem tu čest tohle auto řídit - a byla to naprostá nirvána. Sedíš brutálně nízko, vedle jedoucímu náklaďáku málem koukáš zespodu na nápravy, co se děje vepředu skoro nic nevidíš a co se děje vzadu už tuplem ne. Uvnitř surovina nejvyššího kalibru, vedro jako blázen, řízení a spojka jdou hodně ztuha, až si myslíš že to nezvládneš... A do toho všeho božskej zvuk motoru a design karoserie, z kterýho normálně lidi na benzince při tankování ucvrkávali. Jo, to byl zážitek.

Do nejdelší smrti na tohle auto nezapomenu.
4. 1. 2015 19:04
Re: Tohle je sen
Ono je to obracene, proti autum z boleslavi je taaakhle maly (aspon na vysku).
Mel jsem tu cest potkat GT na magistrale a slintal jsem jeste doma.
4. 1. 2015 18:18
Tohle je sen
Mít něco takovýho a brázdit si nádhernou Americkou krajinou. No kdo by to nechtěl?

A ani se nemusíte před sousedem chlubit že máte NADauto a že váš soused z Boleslavi je vedle vašeho auta tááákhle malý ... :yes: