Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Každé auto se může stát Porsche Macan

David Bureš
Diskuze (0)
Zrcadlo, zrcadlo, v kterém autě mně to nejvíce sluší? Odpověď magického zrcadla od Porsche zní jednoduše: v Macanu.

Podle Porsche by každý automobil měl být sportovně laděn. Ve spolupráci s firmou Thinkingbox se tato myšlenka stala realitou. Stačil k tomu pouze speciální software a velkoformátová obrazovka, kterou automobilka nazvala magickým zrcadlem.

Toto magické zrcadlo bylo nainstalováno do vjezdu do garáží jednoho z obchodních domů v americkém Los Angeles. Jakmile kolem tohoto „zrcadla“ projel nějaký vůz, speciální technika místo jeho odrazu promítla na zeď obraz Porsche Macan.

Netradiční způsob prezentace Macanu návštěvníky obchodního centra zaujal, alespoň pokud můžeme soudit z jejich reakcí na přiloženém videu. Během 10 dnů mělo možnost vyzkoušet si „magické zrcadlo“ na 900 návštěvníků obchodního centra.

Porsche nepřistoupilo k neobvyklé prezentaci svého modelu poprvé. Před dvěma lety prodejce z kanadského Toronta nechal model 911 vyfotit před vybranými domy v luxusní čtvrti města. Majitelům domů byly následně do poštovních schránek vloženy fotky německého sporťáku. Přímý marketing se prodejci vyplatil, z oslovených potencionálních klientů si 32 % objednalo testovací jízdu.

David Bureš
Diskuze (0)