Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když má idiot štěstí. Tohle předjíždění nemohlo být těsnější

David Bureš
Diskuze (47)
Na YouTubu je k vidění množství nebezpečných předjížděcích manévrů. Tenhle patří mezi ty vůbec nejtěsnější.

Na silnicích se občas dějí opravdu šílené věci. Chodci v nečekaných místech, neobvyklá vozidla nebo děsivé jízdní manévry. Přiložené video patří do té poslední skupiny. Řidič stříbrné Škody Fabia se zajisté podruhé narodil, když zjistil, že se mu nic nestalo.

Červený Volkswagen Fox se totiž škodovku rozhodl předjíždět v místě odbočujícího pruhu. V něm ale bylo další vozidlo, které se rozhodlo odbočit doleva. Zužující se mezeru se řidič rozhodl projet, přičemž nakonec to byl opravdu těsný průjezd, doslova milimetrový!

Netušíme, co řidiče červeného volkswagenu k takovému činu vedlo. Možná že se za fabií trmácel desítky kilometrů, možná že spěchal do porodnice, jisté každopádně je, že takový manévr na silnice nepatří. Když předjíždět, tak vždy s rozvahou!

David Bureš
Diskuze (47)
30. 10. 2016 09:50
Jo těsnotky.....
tohle místo je nebezpečné a tady ho znají jednotky IZS moc dobře - bohužel. Rozhodně to není chyba řidiče škodovky, ale imbecila, co se tam tlačí.
na tomhle místě už bylo pár smrtelných nehod... a lidi se nepoučí a nepoučí..... Je to u Františkových lázní - hlavní tah Cheb - Aš...
30. 10. 2016 09:45
Re: oba jsou tydýti
V tomto případě jsi úplně mimo. Video je z okruhu lidí, které znám. Ta křižovatka je u Františkových lázní a to místo je velmi častým místem výjezdu IZS. Lidé si tam dávají skutečně větší pozor - ale na iioty, kteří tam vjíždí z vedlejší ve snaze "to stihnout"....
Takže tady si řidič škodovky dává spíš pozor na to, jestli mu tam někdo nevlítne odjinud.... Místo si můžeš prohlédnout na googleho mapičkách, když zadáš Benzina Františkovy lázně - je to na dohled.....
Avatar - m.z.
30. 10. 2016 07:36
Re: se mi líbí
Googlit: Kde ty na ta moudra chodíš...
Ještě jsi nestihl obvinit řidiče v protisměru.

Kamion uhýbá, protože už má vedle sebe červený tydýt a počítá s tím, že se zařadí před něj, strejda ve fábce nemá vůbec tucha, co se kolem něj děje a jede si své 70km/h tempo, probere se, až se kolem něj něco červeného mihne a klasicky reaguje s křížkem po funuse.

Neudělal nic blbě, jen od takového řidiče se nedá čekat záchrana nějaké krizovky, je to pouhý přesouvač.
Avatar - Woombat
30. 10. 2016 00:38
Re: oba jsou tydýti
A ty jsi totalni id**t (Elz) kdyz jsi schopen tento prispevek vyplodit ze sve chore hlavy....
Avatar - grifith
29. 10. 2016 23:17
Re: se mi líbí
Fakt uhýbáš všemu, co jede v odbočovacím za tebou?