Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lamborghini Gallardo téměř jako ponorka

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Lamborghini Gallardo opět dokázalo, že je skutečně všestranným supersportem, který se neztratí ani při záplavách.

Lamborghini Gallardo má předvádět své schopnosti především na hladkém asfaltu a jako ideální se pro maximální využití výkonu jeho desetiválce jeví závodní okruhy, ale najdou se jedinci, kteří jej používají i jinak.

Důkazem mohou být videa, v nichž italský supersport dovádí na sněhu nebo táhne přívěs. Ta ovšem vznikla plánovaně, zatímco záběry z kalifornského San Diega, které byly natočeny 5. ledna letošního roku nejspíš nikdo neplánoval.

Lamborghini Gallardo na nich projíždí křižovatku zaplavenou přívalovými dešti. Na tom nemusí být nic divného nějakou louží už přeci musel projet každý, ale tady je vody trochu víc a supersportu se dokonce voda dostane až k čelnímu sklu.

Průjezd vodním živlem Lamborghini nakonec zvládlo, ale jeho řidič si určitě užil pár horkých vteřin a není úplně jisté, jestli v interiéru neokusil vodní živel na vlastní kůži.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
10. 1. 2016 00:06
Re: To se fakt povedlo.
Ano, a také je to velmi hodnotný článek, zatímco Jaguar vypustil zvláštní edici F-Typu, +nové fotky k XF a Chevrolet představil sériový Bolt.
9. 1. 2016 18:43
Re: To se fakt povedlo.
Videa netreba, tydlety kvalitni investigativni clanky presne patri na titulku nejlepsiho auto serveru v CZ, i bez videa.
Diky redakci, jen tak dal.
Avatar - Uživatel_5340709
9. 1. 2016 18:41
Re: To se fakt povedlo.
Tak si aspoň dáme tu naši: [odkaz] :-!
9. 1. 2016 18:16
To se fakt povedlo.
Článek vložen v 17:59 a video v 18:02 už nebylo k dispozici. 8-s