Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 v Toskánsku

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 je sice již téměř minulostí, ale to nebrání automobilce ve zveřejnění krátkého videa, v němž předvádí část ze svých schopností.

Mercedes-Benz uvedl první sériové provedení třídy G pro civilní trh v roce 1979 a od té doby je tento model stálicí v nabídce své značky. Čas od času třída G zazáří a dá jasně najevo, že je stále v plné síle.

Nejjasněji to v poslední době předvedlo extrémní provedení G 63 AMG 6x6 s 5,5-litrovým přeplňovaným osmiválcem o výkonu 400 kW (544 k) a točivém momentu 760 N.m pod kapotou, na něž navazuje G500 4x4², který měl premiéru na letošním ženevském autosalonu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
20. 3. 2015 07:08
Re: tak toto je len slaby odvar voci skutocnym terennym masi
V Blavě jedno jezdí, a je to parádní uchylárna.
Avatar - Kolouš
19. 3. 2015 09:24
Re: tak toto je len slaby odvar voci skutocnym terennym masi
nejdriv doporucuju absolovat autoskolu, vydelat nejaky slovensky eura a pak az auto nabyde realnou podobu, ne jen pohled do katalogu, tak neco hodnotit, zavrhovat atd.
Ano, tohle Gecko je na hlavu posazeny, ale ruku na srdce, kdo by si to rad neprojel? O terennich schopnostech netreba pochybovat, i kdyz je to primarne showcar.
Promin toppere, ale tady bys me spis soupat nohama
Avatar - 3_diamanty
19. 3. 2015 08:22
tak toto je len slaby odvar voci skutocnym terennym masinam
posobi to na mna ako chodiaca ( jazdiaca ) geriatria ... ako clovek s nohami v gypse ktory sa nemoze moc hybat ....... voci skutocnym terennym masinam z ruska si toto natiahnute imobilne Gecko ani nepipne ... a ani voci gheu rescue z rumunska... [odkaz]

inak to Gheo je vazne uzasne... tomuto skutocne vravim cistokrvny offroad :yes: kludne by som si jedno objednal kebyze som milionar a zijem kdesi na aljaske v lone prirody :yes: neskutocna masina.... vedla ktorej aj hummer vyzera ako nepouzitelna mestska hrkalka