Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jak převézt osmnáct náklaďáčků na jednom trucku?

Aleš Dragoun
Diskuze (5)
Zajímavé věci se na silnicích dějí nejen v Rusku, ani Čína se rozhodně nenechává nijak zahanbit.

Přepravní firma má doručit osmnáct objednaných nových pickupů k prodejci. Kdekdo by čekal, že k jejich přesunu použije více kamionů s tradičními patrovými návěsy. Jenže, co když je k dispozici jen jeden truck a ještě valník s pevnou korbou, která se nemůže otáčet? V Číně si dokážou poradit skoro se vším.

Stačí jen řádně nastavit délku ložné plochy vzpěrami, náklaďáčky umístit šikmo vzhůru do dvou řad vedle sebe a poskládat je tak, aby zabíraly co nejméně místa. To znamená, že se kola jednoho budou dotýkat nákladového prostoru druhého. A ty dvojkabinové dejte až nakonec. A je to, můžeme vyrazit!

Logistici zmíněného přepravce se určitě dmou pýchou, jak to krásně vymysleli, ale kdyby potkal český policista něco takového u nás, nejspíš by zešílel. Čínský šofér náklaďáku ale překvapivě nezapomněl na výstražný trojúhelník, což ho pochopitelně ctí.

Aleš Dragoun
Diskuze (5)
2. 10. 2012 16:31
vystrazne nie
trosku je vedla ide a ma zapnute vystrazne? ved tie sa pouzivaju ked je auto odstavene a je prekazka a vobec uz len to ze keby siel niekto za nim tak nevie kam odbaca
20. 9. 2012 22:16
Re: Auto na auta, na auta
>:-[] >:-[] :yes:
20. 9. 2012 20:05
Auto na auta, na auta
[odkaz]
20. 9. 2012 17:29
Včera-zítra
To je jedno, jak to bylo. Beztak to dodneška nikdo nepochopil >:D podobně jako Felix Holzmann nepochopil "včera, dnes a zítra"
Avatar - jozephko
20. 9. 2012 15:53
Čína - krajina neobmedzených možností
Krajina, kde včera znamená už zajtra - ako hovorieval súdruh Fučík. Alebo to bolo naopak?