Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: První záběry z nového Top Gearu! Tvrdé skoky, Jenson Button i Stig

David Bureš
Diskuze (10)
Nový Top Gear se na obrazovkách BBC objeví již v květnu. Tady je první upoutávka na slavnou automobilovou show v novém formátu.

V minulých týdnech jsme vás několikrát informovali o přípravách nového Top Gearu, který po odchodu Clarksona, Hammonda a Maye bude moderovat hned šestice osob. Zprávy to nebyly pokaždé pozitivní, občas se zdálo, že přípravy nového Top Gearu pěkně skřípou. Práce ale pokračují a autoři již zveřejnili první upoutávku na nový Top Gear.

Díky prvnímu traileru už tušíme, na co se můžeme v nové sérii Top Gearu těšit. Záběry lákají na závod stíhačky F-18 a Dodge Viper ACR, skoky terénní buginy Ariel Nomad nebo jízdu s Aston Martinem Vulcan na okruhu Yas Marina.

První záběry zatím z moderátorů ukazují Chrise Evanse, Matta LeBlanca a Sabine Schmitz. Nechybí ani nechvalně proslulá scéna, v níž se Evansovi udělá nevolno poté, co ho Schmitz pěkně rychle sveze v Audi R8 V10 Plus na okruhu Laguna Seca.

Mezi účinkujícími v traileru je samozřejmě tajemný jezdec The Stig a také závodník Formule 1 Jenson Button. Právě o něm se spekulovalo, že by rovněž mohl být členem moderátorského týmu nového Top Gearu. Nakonec tomu ale tak není, Evanse, LeBlanca a Schmitz v inovované show doplní Eddie Jordan, Rory Reid a Chris Harris.

Byť některé scény jsou nepochybným důkazem inspirace dřívějším Top Gearem s Clarksonem a spol., jistě se v nové sérii Top Gearu můžeme těšit na spoustu nových nápadů. První epizoda přepracovaného pořadu se na obrazovkách stanice BBC 2 bude podle posledních zpráv vysílat na konci května. Dříve se přitom hovořilo o tom, že nový Top Gear uvidíme o něco dříve, 8. května.

Mezitím Clarkson, Hammond a May pracují na nové show, která se bude vysílat na internetové televizi Amazon Prime TV. James May nedávno potvrdil, že trio má s Amazonem podepsanou tříletou smlouvu, přičemž první epizoda ze zhruba jedenáctidílné série bude k vidění na podzim. Každá z epizod má být dlouhá více než 30 minut. Zatím nepojmenovaný pořad nebude mít stálé studio, místo toho se máme těšit na záběry z různých koutů světa.

David Bureš
Diskuze (10)
Avatar - maxi!
1. 4. 2016 12:27
Re: Jen si trucujte!
ja sa tešim na každy novy diel - ved je to užasná zábava.... >:-[]
Avatar - Dinar
1. 4. 2016 12:18
Re: Jen si trucujte!
Jasně, a minimálně je třeba dát novému top gearu šanci, nikdo ještě nic neviděl, a už "hnus, trapné..." Sice sázím na to, že se mi bude více líbit to, co vyprodukuje Clarkson a spol., ale jako diváci nemůžeme na rozšíření z jedné show na dvě prodělat. ;-)
1. 4. 2016 12:07
No, já nevím
jestli na nás v téhle ukázce nevysypali to nejlepší, co bude k vidění. Osobně pořád nemůžu skousnout toho Evanse. On je, podle mého, vysloveně rozhlasový typ. Čti nesympatickej ksicht, ne kterej se nedá koukat. Být tam Sabine Schmitz, Chris Harris a Eddie Jordan, byla by to tak akorát. Lidi, kteří autama žijí, umí je řídit a neblejou v Lambu!
1. 4. 2016 09:52
Re: Jen si trucujte!
Autosalon se postupně propracoval do nejhoršího stádia a natolik se přiblížil aktuálnímu AMR, že nezbývá než na domácí pořad rezignovat. ;-\
Avatar - maxi!
1. 4. 2016 09:48
Re: Jen si trucujte!
tiez to nejak tak vidim... ked mal v minulosti Top Gear problemy a vznikol Fifth gear, tak sa mi pacilo, ze to bolo ovela vecnejsie a realnejsie testy aj info o kvalite aut. Myslim, ze Top Gear zase ponukal vybornu show, zabavu.... :-!
Posledne roky je najvacsia zabava Autosalon - to je nieco neuveritelne.... :-( :no:
Ale suhlasim s tebou - cim viac programov, tym lepsie!
Mne slecna Taxi ( Sabine ) a Chris Harris celkove sedia a uz som zvedavy.
:-!