Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Fluence 2013: Korejské deja vu

Michal Fokt
Diskuze (29)
Omlazený Renault Fluence se nám představuje prostřednictvím videa, které odhaluje očekávané - prakticky se shoduje s inovovaným Samsungem SM3.

Se Samsungem SM3 modelového roku 2013 jsme vás už nedávno seznámili a bylo jasné, že stejný krok mateřského modelu Renault Fluence přijde vzápětí. Jak ukazuje oficiální promo video, uvloněné těsně před výstavní pařížskou premiérou, jediným rozdílem oproti zmíněnému samsungu je jinak pojatá maska chladiče.

To znamená oproti stávajícímu stavu zejména atraktivnější příď a interiér, zatímco zadní partie se změnila jen minimálně. Jak moc se změní použitá technika, zejména pak pohonné jednotky, to ukáže až oficiální zítřejší premiéra, všeobecně sepředpokládá příchom maléto turbomotoru 1.2 TCe.

Michal Fokt
Diskuze (29)
28. 9. 2012 18:06
Re: Video slabé...
A ako vyzerá nehandsfree karta? :-) Njn, je úplne rovnaká zvonku (a možno aj zvnútra). Xenony autá majú aspoň podla toho videa ak dobre pozerám.

Úplne najsuper na tom však je to ako si teta otvára okno (nie strešné) ... presne tak to je aj v reále. Človek aby si ruku vykĺbil ak chce otvoriť okno !!! :no: :no: :no: Som myslel, že len tie moje dlhé chápadlá s tým majú problém ale vidím, že asi všetci (nižšie verzie Megana bez madla to majú na správnom mieste ....grrr).

27. 9. 2012 20:25
Re: Predna maska ...
skoro ako z Hyundai Accent.
27. 9. 2012 20:21
Re: Canon
Suhajkovia asi chceli demonstrovat narocnost majitela auta. Uz som len cakal, ze bude mat na ruke Rolexky. Ten interier je vsak stale zufaly. Tie masky klimy a autoradia, tak to je brutalna neucta dizajnu. Obluciky, hrany, konvexy, plasty, ze ako hlinik, ... Linie sa medzi sebou biju a nepasuju ani k liniam stredoveho panela. Fuj !!!
Avatar - PeterLuk
27. 9. 2012 17:46
Re: Facelift
:yes: :yes:
Avatar - Emel
27. 9. 2012 10:38
Facelift
Jo, video není žádný superfilm... ale mě se ten facelift líbí. Přední maska byla nejproblematičtějším místem, teď aspoň nevypadá tak tupě... žabí oči tam jsou pořád, ale dohromady to vypadá celkem slušně.