Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Řidička nezvládla svou Hondu S2000, motorkář ji jen těsně minul

Stanislav Kolman
Diskuze (16)
Nebezpečný incident si naštěstí vyžádal jen pomačkané plechy. Ty řidičku zajímaly podstatně více než motorkář, kterého krátce předtím málem poslala k zemi.

Táhlé zatáčky s dvojitými žlutými čárami. I relativně klidný silniční úsek může být dějištěm nebezpečného incidentu. Odstartovala jej řidička Hondy S2000, jež nezvládla svůj vůz a vyletěla na druhou stranu vozovky. Následně se ještě příď auta odrazila zpět do silnice, kde jen těsně minula projíždějícího motorkáře.

Ten těsný incident zaznamenal na kameru. I když oba dopravní prostředky dělilo jen pár centimetrů, naštěstí se nikomu nic nestalo. Ne že by to snad řidičku zajímalo. Když se za ní motorkář vrátil, žena akorát opouštěla vůz. Namísto strachu o ostatní měla mnohem větší starosti s tím, jak moc je její auto poškozeno.

Stanislav Kolman
Diskuze (16)
26. 7. 2017 10:40
Re: nerozumiem
hm, vyzerá to byť veľmi pekná cestička...škoda, že je tak trochu "ďaleko" :-)
Avatar - beibej
25. 7. 2017 21:32
Re: Judge not, lest ye be judged
Nojo automaty na bike nepatří.
Avatar - white label
25. 7. 2017 20:21
Re: Judge not, lest ye be judged
Jasně, viděl jsem třeba motorkáře, co to ve městě položil (nejel nijak extra rychle) a první o co se zajímal bylo, jestli si nepoškodil hodinky na ruce...
Avatar - dochtor
25. 7. 2017 17:28
Re: nerozumiem
:yes: je to možné, bolo to na konci tiahlej zákruty. Keby v nej bola rýchla, má problém skôr...
Inak, stalo sa to voľakde tu :-)
[odkaz]
25. 7. 2017 13:35
Re: nerozumiem
myslím, že za tými autami nemusela brzdiť, ale skôr im nestíhala a prepískla to...pred ňou sú to všetko zábavné mašinky predokolky resp. štvorkolky s 250+ koňmi :-) zdá sa, že zadný náhon hondy zohral svoju úlohu