Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: To nejhorší z obytných přívěsů. Už chápete Clarksona?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Automobil s obytným přívěsem je většinou ostatních motoristů vnímán jako pomalý a neohrabaný a nebudeme daleko od pravdy, že většina karavanistů si chce především v klidu užít dovolenou a nemá potřebu trhat rychlostní rekordy.

Samozřejmě i mezi nimi lze narazit na výjimky, které jsou schopny svou soupravu rozpohybovat k překvapivým výkonům, ale to se jim pak může vymstít. Na dálnici pak stačí malá nerovnost, přívěs se rozvlní a neštěstí je mžiknutím oka dokonáno.

Nijak příjemná není pro ostatní účastníky ani situace, kdy řidiči automobilu na svůj přívěs zapomene a zkusí se protáhnout mezerou, kam se druhá polovina jeho soupravy nevejde. Naopak komicky může působit přívěs, který se vydal vlastní cestou nebo honička s policií, při níž má prchající překvapivě na vrch a nezastaví jej ani zúžené prostory.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
25. 7. 2016 09:37
Re: Clarkson
Na to jaky je blb, tak mu to slusne vynasi.
25. 7. 2016 09:36
Re: Co má společného nějaký Clarkson s bouračkami karavanů ?
Clarkson se nekolikrat vyjadril co si mysli o majitelich s karavanem a tomto zpusobu traveni dovolene. Karavan byl take nekolikrat na jerabu a nicil nejake auto (Lancia, Maseratti, atd. ). Takze poznamka je rozhodne na miste.
25. 7. 2016 08:41
Re: Clarkson
Souhlasím
Avatar - Stejsn
25. 7. 2016 08:10
Re: Clarkson
No, zato ty budeš inteligent.
24. 7. 2016 18:38
Clarkson
Clarkson je v prvom rade blb. Súhlas s 4hill.