Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Trailer k simulátoru Forza 6 ukazuje propracovanou grafiku

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Louže na trati způsobující akvaplaning, realistické vyobrazení deště, funkce stěračů, i odlétávající vody za automobilem, tím vším se chlubí tvůrci konzolového simulátoru Forza 6.

Od dob, kdy jsme hrávali směšně znějící formulové závody Grand Prix Circuit firmy Accolade, uplynulo již mnoho času a mezitím zaznamenala elektronika a s ní i podobné hry neskutečný vývoj. To dokazuje i tento trailer na simulátor Forza 6 určený pro konzoli X-box One.

Hra, která se začne prodávat v polovině září, nyní prezentuje zejména smysl svých tvůrců pro detail při závodech v dešti. Ve spodní části zatáčky Eau Rouge ve Spa se tedy může udělat louže, která má za následek akvaplaning závodních vozů, propracované jsou i věci jako funkce stěračů či odlétávající vodní sprcha od automobilů. Na tyto věci jsou tvůrci náležitě hrdí a říkají, že v žádné jiné hře takovouto úroveň detailů nenajdete.

Počasí se navíc neustále mění, tak jako v reálném životě, a stejně tak není konstantní ani přilnavost trati, což bude těžký test i pro zkušené hráče. Pokud tedy máte rádi podobné závodní simulátory, neměla by Forza 6 zůstat opomíjena.

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Avatar - Glaukos
8. 8. 2015 13:27
Re: Forza je skvela
Vzhledem k tomu, že GT7 ti jen tak nevyjde, ti nic jiného nezbyte. Driverclub nestojí za nic a nic jiného na PS4 nemáš
Avatar - Aoyagi
8. 8. 2015 11:37
Re: Forza je skvela
Hah. Forza je simulátor? Úsměvná myšlenka.
8. 8. 2015 08:33
Re: Forza je skvela
S tím bych polemizoval. Hrál jsem Forzu a fyzika mi přišla dobrá - ano. Nicméně ne v porovnání s rFactorem 2 a také pouze do doby, než jsem vyzkoušel Assetto Corsa. Project Cars je úplně mimo s fyzikou. Respektive ne úplně mimo, ale rozhodně si realitu trochu uzpůsobili.
Avatar - Kobler
8. 8. 2015 00:30
Re: Forza je skvela
Má pouze jeden problém. Není na PS4....a kupovat xbox jenom pro forzu se mi moc nechce.
Avatar - tfu
7. 8. 2015 20:09
Forza je skvela
Grafika je krasna ale Forza je hlavne o fyzice, obrovskem vyberu aut (500) a celkovem skvelem zazitku, neni divu ze si ho Microsoft strezi jako oko v hlave a nikdy ho na Pc neuvolni. Project Cars se Forze hodne priblizil a je velmi povedenou hrou, ale tak rozsahly vyber aut a trati proste nema a jen tak mit nemuze. Kdo bere zavodeni (na simulatorech) opravdu vazne tak si musi Forzu minimalne zkusit a zamiluje si ji.