Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Zkoušeli jsme vyměnit žárovku u nejprodávanějších škodovek. Jak to dopadlo?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (187)
A teď z jiného soudku. Světovým i českým automobilovým prostorem sice aktuálně hýbe hlavně „Dieselgate,“ v opravdovém životě ale našince trápí přízemnější problémy. Třeba taková výměna žárovky.

Video se připravuje ...

Měla by to být rutina, kterou zvládne každý řidič/řidička. Jak jste si ale určitě sami na vlastním autě vyzkoušeli, realita bývá daleko komplikovanější. Kolikrát nezbude, než se i s takto banálním úkonem obrátit na odborníky. Legendární je v tomto směru hlavně Renault Modus, u kterého je nutné kvůli žárovce demontovat nárazník… A asistenční služby zase hlásí, že výjezdy k žárovkám jsou jejich denní chleba.

Rozhodli jsme se tedy pro test u nejprodávanějších modelů českého trhu. K výměně žárovky se dostavila Škoda Fabia a větší Octavia. Že ani u jedničky a dvojky českého trhu není vše růžové, zjistil kolega Martin Vaculík.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (187)
9. 11. 2020 15:13
Re: Octavia 3
Jednoduchá odpověď. Kuny a podobná havěť. Nějak se jim to potvorám hodí do pelíšků.
Měl jsem stejný problém, mimoto že jim chutnají hadičky. Obzvláště ty podtlakové. :-)
6. 11. 2020 23:21
Co má znamenat ten zvuk pouze v levém sluchátku ?
Co má znamenat ten zvuk pouze v levém sluchátku ?
14. 3. 2016 21:45
někomu to myslí (někomu ne)
>:D >:D >:D

tady je odkaz jak se to dělá u volva

[odkaz] >:D
9. 10. 2015 19:03
Re: Peklo moderního vozu
Hezky napsané. Řidič aby kvůli každé prkotině jezdil do servisu (a ideálně do toho autorizovaného). Nový auto bych si proto nikdy nekoupil, raději nějaký zachovalý starší model z bazaru.
9. 10. 2015 10:01
vymena zarovky
Myslim, ze vymena zarovky by mela byt vymyslena tak ze jde snadno a rychle vymenit v pripade poruchy pri jizde/pred jizdou, nac se zdrzovat servisem, proste od roku 2008 se auta vyrabi jinak nez predtim, zapadackym stylem a od te doby se nove auto nevyplati kupovat. Jeteze mame i celkem kvalitni autobazary kde se da sehnat solidni zajety vuz za solidni cenu.