Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Z vozů Audi jsou hudební nástroje. Poslechněte si, jak zahrají legendární TV znělky

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
Automobilka z Ingolstadtu je dlouholetým partnerem cen Emmy a letošní ročník podpořila vskutku originálním způsobem.

Video se připravuje ...

V letošním roce nás čeká již 69. ročník udílení cen Emmy a společnost Audi je sponzorem prestižní události posedmé. Na oslavu dlouhodobé spolupráce nyní připravila videa s populárními televizními znělkami, které vám zahrají… auta!

„Orchestr“ se skládá z Audi SQ5, TT RS a R8 V10 plus, což znamená kooperaci šestiválcového třílitru, 2,5litrového pětiválce a V10 s objemem 5,2 litru. Ambiciózní základ pro hudební seskupení.

Audi ve spolupráci s inženýry a hudebními skladateli připravilo široké spektrum zvuků jednotek a seskládalo z nich tři znělky populárních pořadů: Na zdraví, The Mary Tyler Moore Show a Star Trek.

Sérií originálních videí však letošní spolupráce teprve začíná. V jejím rámci budou vážení hosté na akci přepravováni automobily Audi Q5 a SQ5. Letošní udílení cen Emmy se koná v neděli 17. září.

The Mary Tyler Moore Show

Video se připravuje ...

Star Trek

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
24. 9. 2017 00:09
Reklamy
Je famozne, ze ak pozeram tieto videa na telefone, tak idu vsetky tie uzasne reklamy sucasne...
Avatar - Garfielld
15. 9. 2017 07:40
mno nevím
Asi to to kluci německý mysleli dobře, vizuálně to maj zmáknutý dobře, ale upřímně, kdyby nebylo napsáno co jaký video vlastně znamená za hudbu, tak se přiznám že bych to nepoznal a rozhodně to neni ani zrovna moc příjemná "hudba" :-( . Už jsem pomocí motorů slyšel mnohem lepší.