Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ještě nemáte dárek na Valentýna? Řešením je zakázkový McLaren 570S Spider

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Většina z nás věnuje drahé polovičce na sv. Valentýna kyticí růží, případně dobrou čokoládu. V jiných sférách společnosti se ale řeší jiné dárky. Třeba na zakázku vyrobený McLaren 570S Spider.

S informací o zakázkovém voze přišla sama britská automobilka. McLaren 570S Spider prý nechal se specifickými požadavky postavit „nevyléčitelný romantik“, jenž pro model určil i nepřekvapující datum dodání – 14. února.

Hliníková karoserie McLarenu 570S Spider dostala rubínový odstín Vermillion Red z palety McLaren Elite. Stejnou barvu nalezneme také na pneumatikách Pirelli P Zero, brzdových třmenech, ale nechybí ani v interiéru. Ten dostal jemné čalounění, kůži či karbonová vlákna, která zdobí dveře, středový tunel a prahy dveří.

Součástí je dvoudílná zatahovací střecha z lehkých kompozitních panelů. Na zakázku má šedou barvu a divize McLaren Special Operations ji vybavila elektrickým ovládáním přímo ze sedadla řidiče pomocí jednoduchého ovladače. Ten ji zvládne otevřít či zavřít za pouhých 15 sekund v rychlosti až 40 km/h.

Připomeňme, že britský sporťák pohání 3,8litrový osmiválec biturbo, jenž z klidu na 96 km/h zrychlí za 3,1 sekundy. Pokračovat pak může na maximální rychlost 315 km/h, která je dostupná dokonce se staženou střechou.

McLaren cenu na zakázku upraveného vozu neprozradil, ale připomeňme, že v ceníku bychom sériovou verzi našli za v přepočtu 4,3 milionu českých korun. Pro dobro kupujícího jen doufáme, že jeho drahá polovička na svátek zamilovaných nezapomněla.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
27. 7. 2022 13:24
dáreček
No, tak zrovna toto je trochu drahý dárek na Valentýna. Neříkám ale, že by se mi nelíbil. :) Například letošního Valentýna jsme si ale s partnerkou dost užili. Dali jsme si totiž takový společný dárek. Řekli jsme si, že vyzkoušíme erotické masáže u https://mataharisalon.cz/cs Můžu vám říct, že to opravdu stálo za to. Ten Valentýn díky tomu byl úplně dokonalý. :)
26. 1. 2019 23:17
valentyn
Tak na tohle můj rozpočet rozhodně nemá. Manželka má však ráda éru hippies a hlavně jejich transportér. Přijde jí strašně romantický a tak mě napadlo, že topinkovač ve tvaru tohoto autobusu z [odkaz] bude přesně ten pravý dárek k valentýnu.
14. 2. 2018 18:42
Poslední dárek
Tohle když předáte své vyvolené, super poslední dárek... :-)