Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Abarth vstoupí na jaře na český trh

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Na jaře letošního roku se v Praze otevře první tuzemské zastoupení italského výrobce sportovních automobilů Abarth. Sídlit bude v servisním areálu Ferrari a Maserati.

Zastoupení a servis Abarthu otevře společnost Pitlane, která je sesterskou firmou českého dovozce Ferrari a Maserati Scuderia Praha. Půjde o jedinou prodejnu Abarthu v České republice.

V aktuální nabídce značky jsou upravené modely Abarth Punto a Abarth 500/500C.

"Uplynulý rok potvrdil naše dlouhodobé úsilí o poskytování co nejvyššího standardu služeb. Jako jedni z prvních na světě jsme splnili nejnovější nároky Ferrari, prostornější a nejmoderněji vybavený servis přináší mimo jiné navýšení kapacity, a tím i zkrácení servisu. Začlenění Abarthu do našeho portfolia pro nás bylo logickým krokem, protože tato značka má velmi podobnou duši a hodnoty jako Ferrari a Maserati," uvedl majitel Scuderie Robert Pergl.

Scuderia Praha loni otevřela v Praze novou prodejnu Ferrari a v závěru roku přestěhovala sídlo společnosti a servis do nově zrekonstruovaných prostor v pražské Čistovické ulici. Servis je vybavený technologií od dvorních dodavatelů Ferrari a Maserati, firem Corghi a Car Bench, významnou novinkou je samostatná klempírna. Společně s proškolením techniků firma získala od Ferrari certifikaci pro provádění strukturálních oprav hliníkových karosérií.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
16. 1. 2011 14:28
Re: Abarth v CR
To je sice moc pěkná, ale
Fiat 500 Abarth dealer Ferrari edition cca 30 000 EUR
Fiat 500 Abarth 695 Tributo Ferrari cca od 40 do 50 000 EUR v Německu. (Na titulním obrázku.)

Poměrně silná káva. Uvidíme jak se cenami popere Fiat ČR.
Avatar - Norge
16. 1. 2011 04:13
Abarth v CR
..ist si kupit Fiat-a k predajcovi Ferarri ..tak to jedine prst hore :yes:

Aproppo : ..tato mala 500-ka v ich uprave vyzera moc zaujimavo ;-)
14. 1. 2011 21:55
samostatně?
myslim, že mnohem lepší by bylo prodávat abarth modely v síti fiat jako sportovní verze..ala gti,rs atd. tak jak tomu bývalo i v minulosti,tohle se podle mě moc neuchytí