Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo 147 C'N'C CoSTUME NATIONAL

Roman Daněk
Diskuze (2)
Alfa Romeo představí na mezinárodní výstavě IAA ve Frankfurtu nad Mohanem limitovanou edici modelu 147 ve verzi C'N'C CoSTUME NATIONAL.

Alfa Romeo 147 má za sebou už nějaký ten rok, prošla pár facelifty, ale pořád nepatří do starého železa. Ba naopak, když okolo projede tento designově povedený hatchback, řada lidí se za ním otočí. Automobilka si pro letošní mezinárodní výstavu IAA ve Frankfurtu nad Mohanem připravila limitovanou edici 147 C'N'C CoSTUME NATIONAL o 1 000 kusech.

Na speciální edici se podílel světoznámý stylista a designér Ennio Capasa. Vůz má exkluzivní bílou barvu Eldorado White, černé kryty zpětných zrcátek, modifikovanou optiku zadních světlometů, chromovanou koncovku výfukového systému a 17palcová kola s paprsky ve tvaru turbíny. V interiéru je tmavé čalounění, aby vynikl kontrast černá-bílá, Alcantarou potažené sedačky a bohatá výbava, včetně výkonného audiosystému Bose. Všech tisíc aut 147 C'N'C bude k dostání pouze s naftovým čtyřválcem 1,9 JTD s výkonem 110 kW (150 k).

Roman Daněk
Diskuze (2)
6. 9. 2007 17:42
:-)
:yes: