Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo Giulietta: První recenze na Moje.auto.cz

Diskuze (40)
Databázi recenzí v uživatelské sekci Moje.auto.cz v minulém týdnu obohatila první Alfa Romeo Giulietta. Jaké jsou první zkušenosti s nejnovější Alfou?

Alfa Romeo Giulietta je stále doslova žhavou novinkou – vždyť na český trh byla uvedena teprve v druhé polovině června. Čtenář Auto.cz _balu_ je tak doslova jedním z prvních majitelů tohoto modelu u nás. O první zkušenosti se svojí černou Giuliettou s motorem 1,4T MultiAir se neváhal svěřit v recenzi na Moje.auto.cz.

Po prvních 2000 kilometrech přináší mimo jiné následující zkušenosti: „Převodové stupně zapadají lehce a hladce jako nůž do másla, převodovka je přesná bez jakýchkoli nechtěných nepřesností… Libůstkou je zobrazení plnicího tlaku turbodmychadla na displeji palubního počitače. V konfiguraci s výklopným displejem navigace se pak ještě zobrazují hodnoty odstředivé síly a další "telemetrie" - takové malinké GTR :) Motor jde krásně za plynem, nezadýchává se a výkon mu nechybí ani při vyšších rychlostech na dálnici, kdy dokáže ručička rychloměru uhánět daleko do "zakázaných" čísel až neuvěřitelně rychle - nehledě na rychlostní stupeň. Tenhle motůrek je dravec který klame tělem, hmotností i projevem.“

RECENZE Alfa Romeo Giulietta 1,4T MultiAir Distinctive

Další postřehy a fotografie hledejte přímo v recenzi. Sekce Moje.auto.cz také umožňuje s majitelem auta diskutovat přímo pod recenzí. Nabízí se tak možnost získat další informace a cenné rady, které Vám mohou pomoci například při výběru auta.

Tip: s Alfou Romeo Giulietta jsme už vyzkoušeli také u nás v redakci. V následující tabulce naleznete odkazy na příslušné články.

Doporučujeme
Alfa Romeo Giulietta: První jízdní dojmy
Za volantem: Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde (Autofun)
Alfa Romeo Giulietta: Na okruhu s 1,4T (88 kW), 1,4 MultiAir (125 kW) a 2,0 JTD (125 kW)
Představujeme: Alfa Romeo Giulietta – Znovuzrození italské krásky

Pokud jste také majitelem nebo pravidelným uživatelem nějaké Alfy Romeo (či jakéhokoliv jiného auta) neváhejte a také se podělte o své zkušenosti s ostatními uživateli Auto.cz. Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o zkušenostech s provozem a servisem, spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Hlavní stránka MOJE.AUTO.CZ

Diskuze (40)
22. 7. 2010 08:04
Re: prumer
To by ma zaujimalo v com konkretne je atlét ...odhliadnuc od nudneho vzhladu (mozno sa to niekomu paci)..uz aj ta technika je dost priemerna oproti Alfe.
Nehovoriac o tom, ze ked vidim Golfa, tak sa mi dviha zaludok uz len z jeho majitelov.. (cest vynimkam). Neviem ci je to tak aj v Cechach a na Morave ale tu je strieborny/cierny Golf akymsi talizmanom lokalnych cavovcov..typicky priklad - chlapec z Petrzalky rutiaci sa tam kde je 50, 150...
Avatar - Katikakus
21. 7. 2010 01:21
Re: Kdoví jestli ho má
Ta znacka je evidentne dilem autorovi tvorivosti. Original znacka zacina 6T..... koukni sem: [odkaz] nebo sem: [odkaz]

Nevidim na tom nic spatneho, je to jeden ze zpusobu, jak zamaskovat skutecnou identitu auta - taky bys asi nezverejnoval u sveho auta skutecnou znacku.

Ten zbytek nema cenu komentovat, vzpamatuj se a prej mu to krasne auto. Zavist je uboha...
20. 7. 2010 18:27
Re: Kdoví jestli ho má
Tak aspoň víme co a jak. Alfě zdar. :yes:
20. 7. 2010 18:18
Re: Kdoví jestli ho má
:yes: :yes:
Avatar - s4r1986
20. 7. 2010 18:06
Re: Kdoví jestli ho má
Ahoj, přečetl sis to po sobě než jsi to odeslal? Zdálo se všechno v pořádku? Myslím, že problém bude někde mezi hlavou a klávesnicí a poměrně dost závažný...

Ve 24 letech už může mít člověk vyděláno solidně, nebo alespoň tak, aby mohl hradit část z ceny nového vozu hotově a druhou část na úvěr, nehledě na to, že ve 24 letech už může mít naspořeno klidně celou hotovost na novou, nepřijde mi na tom nic divného, ale hlavní pointa je ta, že je naprosto jedno, jak bylo auto financováno, prostě stojí v garáži a tečka. Jestli si na něj vydělal sám, nebo ho vyhrál, nebo mu ho dal tatínek k narozeninám, k svátku, nebo jen v dobrém rozmaru je úplně jedno a spousta lidí tu jen ukazuje svou závist, za kterou se mohou jen a jen stydět.

Co se týče protekční SPZtky, myslím, že majitel rád odhalí roušku tajemství s úpravou fotek, není problém si udělat značku světlebledě modrou s nápisem "Jen záviďte, když Vás to naplňuje", samozřejmě by byla potřebná úprava fontu, ale za tu srandu bych si s tím práci dal! >:D

Takže se dál utápějte ve vlastní neschopnosti, že vám ujel vlak, nazývejte tento profil reklamou, koupí od tatínka a bůhví čím, myslím, že majiteli to radost z jízdy nezkazí, spíš naopak, lehce se nad Vámi pousměje, stejně jako já! >:D