Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Američanka ukradla auto z bazaru, aby jela na pracovní pohovor. Zájmu policie se divila

Marek Bednář
Diskuze (4)

Kasia Sheltonová z Muncie chtěla použít autobazar jako autopůjčovnu, aniž by o tom zaměstnanci prodejny věděli. Když ji našla policie, divila se, proč ji chce zatknout, když auto vrátila.

Pokud potřebujete auto a žádné nemáte, lze si ho půjčit či třeba zavolat taxi. Američanka Kasia Sheltonová na to ovšem dle dostupných informací šla trochu jinou cestou. Takovou, kterou zákony nazývají krádeží.

V prodejně ojetých aut RDI Motors v indianském městě Muncie se zajímala o Kiu Optima z roku 2013, ovšem prodejce musel odběhnout zvednout vyzvánějící telefon. V ten moment podle soudních dokumentů, o nichž informuje zpravodajský web Fox59, auto ukradla.

Prodejce pochopitelně zavolal policii, když zjistil, že ani Sheltonová, ani dotčená kia nejsou k nalezení. Policie poté zjistila, že auto jelo do Indianapolis a následně zpátky do Muncie, kde vůz odstavila v parkovišti nákupního centra sousedícího s prodejnou RDI Motors. Nechala klíče uvnitř.

Video se připravuje ...

Když ji policie našla a dorazila k ní domů, nejprve tvrdila, že je někdo jiný, až později se ke krádeži přiznala. Uvedla, že autem jela do Indianapolis na pracovní pohovor na pozici tanečnice. Nechápala ale, proč by měla být zatčena, když auto už nemá. Navzdory tomu jí za krádež hrozí až dva a půl roku ve vězení.

Marek Bednář
Diskuze (4)

Doporučujeme

16. 10. 2023 21:06
Re: Úplné dno
Problém je, že veľmi niet kam inam ísť. Za informáciami áno, za ľuďmi a diskusiou nie. :-(
Avatar - Barry Lyndon
16. 10. 2023 13:32
Avatar - WinDiesel
16. 10. 2023 13:31
Re: Úplné dno
neřeš to - auto-cz je bulvár, takže sem tento bulvární článek dobře zapadá
16. 10. 2023 07:51
Úplné dno
ACZ už musí byť úplne na dne, keď dokáže medzi svoje články zaradiť takúto absolútnu bulvárnu chujovinu... :no: :no: :no: