Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

ASMA New Eagle II Sport Edition: nekonvenční tuning

Roman Daněk
Diskuze (13)
Společnost ASMA Design sice neoplývá dlouholetou tradicí, neboť působí sotva tři roky, ale její kreace se okamžitě dostaly do povědomí fandů tuningu, protože jsou naprosto originální. Výjimku netvoří ani nový paket pro Mercedes-Benz třídy S.

Tuner ASMA Design se u fandů tuningových aut zapsal velmi nekonvenční úpravou Mercedesu třídy S, který nazvala Eagle I. Na rozporuplné a spíše záporné názory zareagovala ladičská firma celkem pružně a připravila nový karosářský paket. Výsledek můžete posoudit sami.

Elegantní limuzína, Mercedes-Benz S500, se pod rukama ASMA Designu opět proměnil v dravou bestii New Eagle II Sport Edition. Zcela změněná maska má černou mřížku chladiče a nový nárazník. Černá barva dále doplňuje víko od motorového prostoru, objevuje se na dveřích a na víku od zavazadelníku. Vůz je opticky snížen nadstavci prahů a protaženými spoilery, ale také tomu pomáhá skutečné snížení světlé výšky vozu o 40 mm.

Došlo i na lehké vyladění pohonné jednotky. Vidlicový osmiválec o objemu 5,5 l má v sériové verzi 285 kW (388 k), ale po přeprogramování řídící jednotky a výměně výfukového systému se výkon zvedl na 312 kW (425 k).

Roman Daněk
Diskuze (13)
17. 5. 2007 19:26
Nahodou....
mi se to libí,ale jde taky o cenu toho paketu
Avatar - Enthusiastic.driver
16. 5. 2007 17:31
50cent
Jedine degen jako je on si muze koupit neco takoveho >:D >:D
Avatar - Schapp
16. 5. 2007 13:15
Chcete dokonale zmrvit S-klase? Zavolejte do ASMY
At se na to podivate z kterehokoli uhlu, pusobi to jako ting-tong produkt... Mozna ASMA vznikla jako odnoz supermarketoveho retezce ASDA, to by pak vysvetlovalo vsechno >:D