Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi představilo model S3 v edici Exclusive, jen pro USA

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Pětice výrazných barev a jen 25 vyrobených kusů, tak vypadá speciální edice Exclusive pro Audi S3. Cena však není nízká a všechny vozy zůstanou v USA.

Audi uveřejnilo speciální edici modelu S3 s názvem Exclusive, která se vyrobí pouze v 25 kusech a přitom v pěti různých barvách. Není asi pochyb, že zákazníci budou na speciální edici slyšet, přesto je třeba říci, že její cena je minimálně ambiciózní.

Běžná S3 Sportback stojí za velkou louží 41.100 dolarů, tedy v přepočtu téměř přesně 1 milion korun. Za edici Exclusive v běžně dostupných barvách Misano červená a Sepang modrá však Audi chce o 16.150 dolarů více, tedy v přepočtu činí příplatek téměř 400.000 Kč. To však není vše, za barvy Glut oranžová, Viper zelená a Vegas žlutá, však Audi chce ještě další peníze navíc, konkrétně 18.800 dolarů (458.000 Kč) oproti základní verzi.

Vůz samozřejmě dostal i další věci, ne jen barvu. Interiér barevně sedí s exteriérem, nechybí tam kvalitní kůže Nappa, sportovnější sedadla a zevnějšek zkrášlují devatenáctipalcová kola.

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
7. 6. 2015 15:06
Audi
Barva a kola delaj auto a ty barvy jsou uchvatne v ameru se to proda za odlisnost se plati