Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi u Wörthersee: Tuning A1 Sportback a S3 Cabriolet

Michal Fokt
Diskuze (0)
Audi láká na svůj stánek na GTI Meetingu u jezera Wörthersee mimo jiné upravenými modely A1 Sportback a kabrioletem S3.

Audi letos na akci GTI Meeting Wörthersee sice přivezlo velmi zajímavý koncept A3 Clubsport, ale poněkud překvapivě si nechává RS 5 TDI, které by se tam perfektně hodilo, na autosalon v Lipsku. Místo toho se "zlehka" věnuje produkčním modelům z nabídky. Co se těch čistě "silničních" týče, zaměřilo se na malou pětidveřovou A1 a její pozornosti před nadcházející kabrioletovou sezonou neuniklo ani otevřené S3.

Audi A1 Sportback pózuje v černém laku s dekory ve žluté Macao Yellow na spoilerech předního nárazníku, zrcátkách, prazích a zadním sloupku. Na atraktivitě mu přidávají kola v černo-stříbrném provedení s lomenými pětipaprsky. Jinak konvenční interiér dostal žlutou a černou barvou z karoserie lakovanou část středového tunelu a žluté výdechy ventilace.

Audi A3 Cabriolet je ještě o pořádný kus střízlivější, červený exemplář s "gunmetal" koly a černě lakovanými brzdovými třmeny je vybaven karbonovým křidélkem na víku kufru a kryty vnějších zpětných zrcátek ze stejného materiálu. Není toho věru mnoho, ale otevřená estrojka beztak žádný tuning nepotřebuje...


Michal Fokt
Diskuze (0)