Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2021 pokračují i v neděli. Co nabídne dnešní program?

David Bureš
Diskuze (0)

Výstava Auta na náplavce 2021 se pomalu chýlí ke konci. I poslední den akce však nabídne zajímavý program! Těšit se můžete na Martina Vaculíka nebo Zuzanu Hejnovou.

Letošní ročník oblíbené výstavy Auta na náplavce se pomalu chýlí ke konci. Dnes, v neděli 29. srpna, však ještě máte poslední možnost akci navštívit. I závěrečný den navíc nabídne zajímavý program. Na co se můžete na pražských náplavkách dnes těšit?

Výstavní plochy se opět otevírají od 10:00. První bod doprovodného programu je pak naplánován na 13:00. V poobědový čas na Rašínově nábřeží bude představena nová hra a komiks Škoda Founders, z dílny mladoboleslavské automobilky. Na náplavce v Praze se tak dozvíte, o co vlastně jde.

V 14:00 pak na druhém břehu, na smíchovské náplavce, vystoupí se svým projevem Tomasz Wiatrak, CEO skupiny Orlen Unipetrol. Právě generální partner výstavy, mezinárodní skupina Orlen, do které patří i síť čerpacích stanic Benzina Orlen, na náplavku dovezla i monopost Formule 1!

O půl hodiny později vás pak zpět na druhém břehu, na Rašínově nábřeží, čeká talkshow se Zuzanou Hejnovou, úspěšnou atletkou.

Třetí hodina odpolední pak na Rašínově nábřeží bude patřit Martinu Vaculíkovi, populárnímu technickému expertovi a zástupci šéfredaktora Světa motorů. Na náplavce bude odpovídat na dotazy týkající se techniky automobilů.

V 17:30 pak letošní ročník Aut na náplavce skončí a výstava bude ukončena.

Až do té doby si samozřejmě vedle pestrého doprovodného programu budete moci prohlížet horké novinky ze světa aut. Těšit se můžete třeba na Kiu EV6, Audi Q4 e-tron Sportback nebo třeba Isuzu D-Max. Vybrané vozy si přitom můžete také vyzkoušet přímo v provozu.

Připomínáme, že vstup na akci Auta na náplavce 2021 je zdarma, a to včetně doprovodného programu. A tak neváhejte a na náplavku dorazte! Těšíme se na vás!

Auta na náplavce 2021: Program

Neděle 29. srpna

  • 10.00 Otevření výstavy
  • 13.00 Škoda Founders – hra a komiks (malé pódium a poté stánek Škody)
  • 14.00 Rozhovor s Tomaszem Wiatrakem, CEO Orlen Unipetrol
  • 14.30 Atletka Zuzana Hejnová, talkshow 
  • 15.00 Martin Vaculík, zástupce šéfredaktora Světa motorů, odpovídá na dotazy čtenářů a návštěvníků
  • 17.30 Ukončení výstavy
David Bureš
Diskuze (0)