Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto Moto Girl 2017: Pochlubte se sexy fotkou a vyhrajte ceny za 155.000 Kč!

Stanislav Kolman
Diskuze (11)
Také v letošním roce jsme pro vás připravili soutěž Auto Moto Girl, ve které vám za povedené snímky slečen s automobily či motorkami nabízíme krásné odměny. Přihlásit se můžete už nyní!

Po třech úspěšných ročnících jsme pro vás i letos uspořádali soutěž, ve které můžete vyhrát hodně zajímavé ceny. Jak? Stačí nám zaslat fotografie žen ve společnosti aut či motorek. Jejich počet na jednoho uživatele není nijak omezen, avšak myslete na to, že na každé by měla být vyobrazena jiná slečna či stroj. A nezapomeňte ani na jistou dávku „počestnosti“.

I tentokrát je soutěž rozdělena na dvě kategorie – v jedné budete o vítězné fotce rozhodovat svými hlasy vy, ve druhé pak redakční porota. Ta má na rozhodnutí vyhrazené první zářijové dny, kompletní vyhlášení výsledků se uskuteční nejpozději 11. září.

V každém žebříčku jsou ceny připraveny pro desítku nejlepších. A co že to vlastně můžete vyhrát? Kupříkladu zájezd na autosalon ve Frankfurtu, pobyt pro dva ve Wellness hotelu Babylon nebo poukázku do Electroworldu. Co dodat… snad jen to, že hodnota cen je tento rok 155 tisíc korun! Podrobné informace o nich naleznete v pravidlech soutěže.

Přihlásit se a zaslat snímky můžete již nyní. Fotky je možné nahrávat až do posledního prázdninového dne, tedy 31. srpna. Hlasování odstartuje 17. srpna a taktéž bude ukončeno poslední srpnový den, konkrétně ve 12:00. Tak neváhejte a pošlete své první fotografie ještě dnes. Přejeme hodně štěstí!

Stanislav Kolman
Diskuze (11)
16. 7. 2017 10:48
Re: Připomeňme si vítěze..
Jestli to řídí s těma jehlama tak potěž vocas >:D
16. 7. 2017 09:08
Re: Připomeňme si vítěze..
"..Ale tato fotka mi prijde zaujimava a pekna." Bímer orál? >:D
Avatar - _Karel_
14. 7. 2017 16:27
Re: Připomeňme si vítěze..
:yes:
Avatar - N6600
14. 7. 2017 09:46
Re: Připomeňme si vítěze..
Za mna jednoznacne tato - [odkaz] a to blondynky nemusim. Ale tato fotka mi prijde zaujimava a pekna.

Za vitaza s tym odpadkacom hlasovali asi mali chlapci. Ti su v nizkom veku fascinovani takymito strojmi. Jediny konkurent vitaznej fotke by bol bager >:D
Avatar - _Karel_
11. 7. 2017 16:25
Re: Dotaz!
Když někdo umí dlouhou dobu (minimálně týdny, spíš měsíce) mít na nejnavštěvovanějším serveru Seznam.cz pravidelně články, ve kterých místo ěščřž jsou skandinávské znaky jako např. přeškrklé "o" a pod., bylo by naivní čekat vyšší technickou úroveň čehokoliv. Zdravím tímto profesionální ajťáky a šéfredaktora na svém místě.