Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 07/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Nové Volvo S80 je více zakulacené než dosavadní model, přesto si udržuje svůj charakter, který se promítá do všech modelových řad severského výrobce.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Nové Volvo S80 je více zakulacené než dosavadní model, přesto si udržuje svůj charakter, který se promítá do všech modelových řad severského výrobce.

NOVINKY      10

Víme, jak vypadá poslední novinka Epica značky Chevrolet pro evropský trh a jaké zajímavé koncepty se objeví na ženevském autosalonu.

Jízda      14

Novinkou v segmentu malých MPV je Nissan Note. Vzhledem k nepříliš velkému zájmu o tyto vozy to nebude mít na trhu i přes své nesporné kvality moc jednoduché.

tajné projekty      16

Range Rover zkouší nový turbodiesel, který by měl zabodovat i na americkém trhu.

TEST      18

Toyota Corolla Verso nabízí dostatek prostoru i pro transport basketbalového týmu. Pod kapotou testovaného auta byl turbodiesel o výkonu 100 kW.

test      19

Provětrali jsme Renault Clio s momentálně nejvýkonnějším motorem, kterým je benzinová jednašestka. Jak se nám toto spojení líbilo?

TEST      37

Pod kapotou atraktivního třídveřového Fiatu Stilo Racing byl uložen starší motor 1.9 JTD. Jak se nám tato kombinace jevila v praxi?

TEST      42

Jako elegantní jachta na vlnách se pohupuje Citroe¨n C5 s turbodieselem a šestistupňovým automatem.

spotřebitelský test      43

Jedním ze tří nabízených motorů pod kapotou Hondy Civic je i turbodiesel 2,2 litru. Jak si rozumí s tímto futuristickým autem?

spotřebitelský test      44

I přes ryze zimní počasí jsme neváhali otestovat faceliftovaný Renault Mégane s karoserií kupé-kabriolet a s výkonným benzinovým motorem pod kapotou.

... a vše kolem

relax      20

Co všechno najdou ženy v buticích automobilek? Jaké značky jsou silné i na poli módy a doplňků? Milé dámy, nechte se inspirovat…

CO JE TO?      22

Jak funguje systém nočního vidění? A jakou technologii používá výrobce pneumatik Continental?

tuning      24

Znovuzrození bavorácké řady 6 dalo vzniknout konceptu Tension od firmy AC Schnitzer. Jeho úspěch předznamenal vypuštění prodejní verze s označením ACS6 Sport.

story      26

Velké automobilové koncerny mají velké ekonomické problémy. Jaké recepty aplikují na ozdravení své finanční situace? Komu se daří nejhůře? Kdo propouští nejvíc?

servis      28

Olympijské hry už jsou v plném proudu a my vám kromě praktických informací, jak se nejlépe dostat do jejich dějiště, přinášíme i zajímavý pohled na propojení automobilového a olympijského světa.

patina      30

Škodovka vydala další z řady svých úžasných publikací. Zavedeme vás do zákulisí její přípravy. Podařilo se nám vypátrat všechny fotografy, kteří se na produkci podíleli.

bazar      32

Praktický pomocník, který má jednoduchou a osvědčenou techniku. To je užitkový Seat Inca, jenž je k mání i v osobní verzi.

prodejní akce      33

Další a další vlna slev se valí na český automobilový trh. Až téměř nestačíme aktualizovat nabídky jednotlivých značek.

lahůdka      38

Opel vzkřísil legendu. Po několika desetiletích přijíždí nový Opel GT, který rozbuší srdce každému příznivci rychlých kol.

sport      40

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo další náročnou soutěží. Švédská rallye, to je jízda v jednom dlouhém nekončícím smyku.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)