Autokamera PILOT XR Radar od značky Niceboy: Podrží vás při nehodě

Komerční prezentace

Potřebujete kameru s  vysokým rozlišením, okamžitou montáží a jednoduchým ovládáním? Značka Niceboy přináší novinku – autokameru PILOT XR Radar, díky které se vyhnete pokutám i vysvětlování v případě nehody.

Dokonalý obraz ve dne i v noci

Díky špičkovým technickým prvkům (senzor Sony IMX 335, čip Novatek 96670) bude vaše video kvalitní, takže při rozlišení FullHD a s 60 snímky za vteřinu je pak obraz skutečně plynulý. Kamera zvládne i rozlišení 4K (inerpolované) a 2K (nativní). Na svých nahrávkách tak uvidíte každý detail, překážkou není ani jízda v noci či za jinak zhoršených světelných podmínek – celoskleněný sedmivrstvý objektiv se světelností f/1.8 se o postará o kvalitní obraz. Stejně tak se o dobrý obraz postará technologie Wide Dynamic Range, kterou využije kamera naopak při vysokém kontrastu, kdy jedete například za plného slunce.

Už žádné pokuty

Autokamera PILOT XR Radar od značky Niceboy disponuje velkou databází rychlostních radarů a měřených úseků, na které vás vždy včas upozorní. Nebude tedy problém přizpůsobit jízdu tak, abyste nepřekročili limity a neplatili zbytečné pokuty. Má vlastní GPS modul, takže automaticky zaznamenává rychlost a souřadnice. Trasa v GoogleMaps se pak zobrazuje na displeji o velikosti 2.45‘‘. Autokameru je možné ovládat i přes aplikaci v telefonu.

Při nehodě neunikne jediný detail

Díky G-senzoru dokáže autokamera PILOT XR Radar vyhodnotit situaci – stačí náraz nebo náhlá změna pohybu a už se začne nahrávat. Navíc se tento kritický záznam automaticky uzamkne, což ho ochrání proti nechtěnému přepsání jiným snímkem. K dispozici je mimo jiné široký úhel záběru (170 °), takže kamera pojme vše, co se před autem děje. Nemusíte se ani bát omezeného úložiště – v této autokameře může použít paměťovou kartu s kapacitou až  128 GB.

Stačí mávnout

Nebaví vás složitá instalace autokamery? Kamera PILOT XR Radar vás nadchne snadnou a rychlou manipulací, a to díky magnetickému držáku. Můžete tedy hned vyrazit, snímání na sebe nenechá čekat. A co když potřebujete rychle něco vyfotit, ale kvůli bezpečnosti při jízdě nemůžete sáhnout po aplikaci v telefonu nebo ťukat na displej kamery? Stačí mávnout rukou! Jakmile uděláte stanovené gesto, kamera pořídí snímek scény před vámi. A pokud máte obavy o výdrž její baterie, jistě využijete nabíječku do zapalování, která má rovnou dva USB výstupy – spolu s kamerou ta za jízdy můžete nabíjet i váš telefon či tablet.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly