Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Barbora Špotáková převzala nový vůz Seat Alhambra

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Nejlepší česká atletka zůstává věrná značce SEAT. Novým rodinným vozem slavné oštěpařky je SEAT Alhambra Style 2.0 TDI 4WD.

SEAT v rámci pokračující podpory české atletiky předal nejlepší české atletce a dvojnásobné olympijské vítězce Barboře Špotákové nový vůz SEAT Alhambra ve stříbrné barvě se sedmimístným interiérem, akčním paketem Copa Plus a bohatou nadstandardní výbavou. Bára, která dosud jezdila ve vlajkové lodi španělské značky SEAT Exeo, se na slavnostním předání poprvé ukázala veřejnosti se svým nedávno narozeným synkem Jankem.

Jednatřicetiletá oštěpařka se stala maminkou 24. května 2013, kdy na svět přišel syn Janek, jehož otcem je dlouholetý partner Báry, profesionální hasič Lukáš Novotný. Svěřenkyně trenéra a oštěpařské legendy Jana Železného nepovažuje mateřství za důvod k přerušení své hvězdné sportovní kariéry. S tréninkem hodlá začít již letos v říjnu, aby se mohla dobře připravit na boj o medaile na mistrovství Evropy 2014 v Curychu. Bára Špotáková má na svém kontě mimo jiné světový rekord v hodu oštěpem, dvě zlaté medaile z olympijských her a několik medailí z mistrovství světa.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)