Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley Continental Flying Spur Arabia: 2x50 vozů pouze pro Střední východ

Diskuze (1)
Na Středním východě se nachází mnoho movitých zákazníků a Bentley jde vstříc jejich zájmu s edicí Continental Flying Spur Arabia. Celkem vznikne 100 kusů, všechny zamíří exklusivně do tohoto regionu.

Podíl Středního východu na prodejích značky Bentley se v uplynulých pěti letech více než zdvojnásobil a překročil hranici 10 %. Tento podíl se přitom nadále zvyšuje navzdory světové globální recesi. Automobilka se rozhodla využít příležitosti a přímo pro tento region připravila speciální edici sedanu Continental Flying Spur.

Od ostatních Continentalů se edice Arabia liší popsanými znáčky na blatnících a v interiéru. Zcela nový je design kol – Continental Flying Spur Arabia dostane exklusivní 14paprsková, Continental Flying Spur Speed Arabia bude mít 10paprsková 20palcová, která dovolují instalaci karbonových brzd, a k tomu samozřejmě také výkonnější nastavení motoru 6,0 W12 s 449 kW a 750 Nm (+9 %, resp. +15 %).

Kromě regionálního omezení bude edice Arabia omezena i počtem vyrobených kusů. U každé z obou nabízených verzí vznikne celkem 50 exemplářů.

Diskuze (1)