Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley Continental GT: Originální úpravy Mulliner Styling

Diskuze (0)
Kdo není spokojen se standardním vzhledem Bentley Continental, může nyní zvolit designové úpravy z programu Mulliner Styling.

Mulliner je tradiční značka, která je s vozy Bentley a Rolls-Royce spojena po desetiletí. Původně samostatná karosárna byla pohlcena automobilkou v roce 1959, v době samonosných karoserií se přeorientovala na úpravy exteriéru a interiéru. Od roku 1991 je divizí spadající přímo pod Bentley.

Nový program Mulliner Styling Specification je zatím určen jen pro kupé Bentley Continental GT. Představuje kompletní paket stylistických úprav, které však bude možné rozšířit i o další položky.

Stylistické úpravy navrhl Raul Pires, který se v týmu Dirka van Braeckela podílel i na návrhu samotného Continentalu.

Součástí balíčku je karbonové lízátko pod předním nárazníkem, lišta v nárazníku pod předními světly a zadní difuzor – opět samozřejmě z karbonu. Dynamický vzhled dále podporují černé mřížky a leskle černá 21palcová kola Elegant.

Z karbonu jsou také nástavce prahů. To samé platí i pro výdechy v předních blatnících nebo kryty zpětných zrcátek. Za ně už je ale potřeba připlácet, stejně jako za výsuvný karbonový spoiler, stejně jako za dvoubarevné provedení kol.

Všechny díly prošly standardním testováním jako u produkčního auta. Cena základního paketu je 7540 liber (205 tisíc Kč), karbonová zrcátka vyjdou na dalších 2241 liber (61 tisíc Kč), stejná je i cena karbonového spoileru, výdechy v blatnících stojí 4762 liber (130 tisíc Kč) a dvoubarevná kola 5940 liber (162 tisíc Kč).

Diskuze (0)