Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley EXP 10 Speed 6: Možná podoba kabria

David Bureš
Diskuze (5)
V Ženevě prezentované Bentley EXP 10 Speed 6 je povedeným kupé. Také bez střechy by to tomuto automobilu na silnici slušelo.

Bentley v následujících letech patrně rozšíří svoji nabídku o sportovně laděné kupé vzešlé z nedávno odhaleného konceptu EXP 10 Speed 6. Je pravděpodobné, že od kupé bude odvozena i jeho otevřená verze. Jak by mohla vypadat, naznačuje grafik X-Tomi.

Pokud od zvažovaného kupé odvodí Bentley i kabriolet, je velká šance, že bude vypadat právě tak, jak si myslí X-Tomi. Otázkou je snad pouze použití zadních sedaček – EXP 10 Speed 6 je dvoumístným vozem. Také o případném sériovém kupé se říká, že bude mít jen dvě sedačky. Ve vizi X-Tomiho jsou přitom čtyři.

Koncept EXP 10 Speed 6 na jednu stranu ukazuje možnou budoucnost designu vozů Bentley, jednak naznačuje možnou podobu další modelové řady. Bentley chce v Ženevě zkoumat reakce klientů na tento koncept, aby vědělo, zda takové auto v budoucnu nabídnout a jak má případně vypadat.

Automobilka chce v budoucnu nabídnout pět modelů. Ty současné (Continental, Flying Spur a Mulsanne) již v příštím roce jistojistě doplní luxusní SUV Bentayga. V následujících letech by mohl na trh dorazit buď nový základní model v podobě dvoumístného kupé, nebo plně čtyřmístné kupé. Sedan Mulsanne by pak mohl být doplněn o kabriolet vycházející z loňského konceptu Grand Convertible.

David Bureš
Diskuze (5)
Avatar - Warrual
8. 3. 2015 17:19
Re: Už zase "by mohla vypadat"
Je to škoda, že sem cpou tyhle zpatlaniny, ale prachy sou prachy a za každý článek jich asi je. :-) Kam se ztratil bojovník za VWGroup GTI? už sem tu dlouho neviděl žadný jeho koment. (Ne že by mi chyběl, jen se ptám)
8. 3. 2015 16:18
ach...
Kolko redakcii platia za publikovanie tych amaterskych zlepencov nejakeho madara ?
Avatar - flyboyeda
8. 3. 2015 15:09
Vadí mi tam ta 6ka jestli ji nesundáte tak to nechci
jinak je to OK :-)
Avatar - flyboyeda
8. 3. 2015 15:08
Re: Už zase "by mohla vypadat"
taky už začínám chytat alergii na článku typu, takhle by mohlo vapadat a podobně .....
Avatar - Midlosek
8. 3. 2015 14:54
Už zase "by mohla vypadat"
= rozhodně ne možná podoba, obvzlášť když má na dveřích .... .hu >:D