Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 4 představuje díly od M Performance Parts

Michal Fokt
Diskuze (9)
Nové čtyřkové BMW je ve Frankfurtu vystaveno také v provedení s individualizačními díly od divize BMW M Performance Parts.

Na frankfurtském autosalonu BMW poprvé oficiálně představuje kupé čtyřkové řady a spolu s ním si zde odbývají svou premiéru i komponenty divize BMW M Performance Parts, které budou mohovitým majitelům kupéčka prostřednictvím oficiální prodejní sítě BMW k dispozici od počátku příštího roku.

Majitel BMW 4 může sáhnout po továrním tuningu dvoulitrového naftového motoru ve verzi 420d, jenž zvýší výkon o 16 koní a točivý moment o 20 N.m, verzi 430d lze nadopovat 27 koňmi a 40 N.m navíc a benzinový řadový šestiválec ve specifikaci 435i bude o 34 koní a 50 N.m lepší. Benzinové verze 420i, 428i a 435i lze vybavit sportovním výfukem s koncovkami vyvedenými v chromu nebo karbonu. Dokoupit bude možné diferenciál se zvýšenou svorností, sportovní podvozky, větší brzdy se třmeny v červeném, žlutém nebo oranžovém laku a celou řadu designů kol o rozměrech do 20 palců.

Záleží pochopitelně i na vzhledu, takže můžete mít černé ledvinky a přední splitter, kryty zpětných zrcátek, karbonový zadní spoiler, difuzor a klíčové budou pochopitelně prahové lišty s nápisem M Performance a značkové polepy karoserie. Pamatovalo se i na interiér, připravuje se sportovní volant s tradičními indikátory řazení a displejem v horní části, karbonová hlavice řadící páky a madlo ruční brzdy, dekory ze stejného materiálu a čalounění alcantarou. Nechybí ani nerezové pedály a jejich designu odpovídající opěrka levé nohy. To vše lze završit značkovými koberečky.

Michal Fokt
Diskuze (9)
Avatar - JDM
12. 9. 2013 20:40
Interiér
Je fakt parádní !!! a ten volant je fakt vychytanej .. :yes: :yes:
Avatar - Bubáq
12. 9. 2013 12:22
Re: Chce to záslepku,
Pak si tedy Jacek zaslouží velkou pochvalu: jako jediný z týmu designového centra!

A ještě poznámku k Moutonovi: agresivní byly špičaté předky bavoráků v 80-letech! současné 3 a 4 vypadají, jako že padají na předek, a to tak silně, že lze dokonce pozorovat příčný vodorovný zlom na kapotě zhruba v úrovni zadních konců hl. světlometů... takový nepřirozený a ANTI-DYNAMICKÝ nonsens si opravdu nikdo další nedovolil a s velkou pravděpodobností nedovolí. Je mi líto těch, co to nevidí: patrně se radují z maličkostí, ale důležité věci jim unikají....
Avatar - Magister
12. 9. 2013 10:07
Re: Delo
Souhlas. Parádní. Moc se mi líbí. Jen ten volant jena mě extravagantní. I ten zadek už nepůsobí tak usedle...
12. 9. 2013 10:04
Volant...
...nemá chybu!!! :-! :yes:
12. 9. 2013 09:59
Re: Chce to záslepku,
Mne sa naopak stvarnenie ladviniek a ich prepojenie so svetlometmi na sucasnych radach 3 a 4 paci. A posobi to na mna skor agresivne ako usmievavo.

Inak pokial viem, exterier sucasnej rady 5 nerobil Karim Habib, ale Jacek Fröhlich. Teda polsky Nemec, nie Libanonec :-)

[odkaz] a [odkaz]

A sedan rady 5 povazujem za najkrajsie sucasne BMW.