Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 7 Exclusive Edition: Akční model z vyšších sfér

Ladislav Čermák
Diskuze (52)
I bohatí mohou ušetřit - stylistický komplet Exclusive Edition

Mezi zákazníky, poohlížejícími se mezi pětimetrovými limuzínami za dva a více milionů, je pochopitelně více, než kde jinde, těch, kteří se chtějí za své peníze ozvláštnit. Na takové, kteří si i mezi luxusními modely nevybírají nejlevnější motorizace se základní výbavou, mají pochopitelně všichni výrobci spadeno nejvíce.

Prodejům semičkového BMW prospěl loňský facelift natolik, že vzrostly o čtvrtinu. Za další rok je tedy nejvyšší čas nabídnout bohatým další lahůdku. Tou se stává cenově výhodný paket exkluzivních doplňků, nazvaný Exclusive Edition. Jedná se sice o omezenější, ale také podstatně levnější možnost ozvláštnění své Sedmičky, než s programem BMW Individual.

Paket zahrnuje dva nové, exkluzivní barevné odstíny černou Carbon a šedou Stratus. Použitý speciální lak odráží světlo různě podle úhlu pohledu a množství dopadajících slunečních paprsků. Přirozeným doplňkem jsou 19" kola nestejně široká, nového designu Star Spoke 231. Interirér je potažen jemnou kůží Merino ve zlatohnědé nebo béžové barvě, doplněné dekoračními panely s povrchovou úpravou Piano Black nebo tmavý jasan. Noblesní atmosféru dolaďuje dvoumateriálový volant a potah stropu antracitovou tkaninou, případně Alcantarou u dvanáctiválců. Všechny doplňky lze kombinovat do celkem 4 barevných podob a cena kompletu je jen o malý kousek vyšší, než běžná metalíza, 19" kola a kožený potah interiéru. V dispozici bude v Evropě od podzimu 2006.

Ladislav Čermák
Diskuze (52)
18. 7. 2006 22:21
Re: Žádnej styl
Asi tak o milion a půl... jiná liga :-)
18. 7. 2006 22:20
Re: Žádnej styl
Bárte, prosím tě. C6 je výbornej počin Citroenu... ale odtud potud... když postavíš tyhle dva vedle sebe, tak C6 bude mít mindrák jak nebe. BMW 7 je jiná liga...
18. 7. 2006 22:18
Re: KLASA KLAS
Rozměrově je VOLVO vždy na pomezí... 40/50 atakuje střední třídu, 70 vyšší střední a 80 velké vozy - tedy lux třídu. takže tu 80 bychom měli řadit spíš k BMW7...