Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M5 pro USA s manuální převodovkou - definitivně

Ladislav Čermák
Diskuze (34)
Za mořem je již k mání špičkový sedan model 2007, do něhož lze objednat upravenou šestistupňovou manuální převodovku

Informace, která se již nějakou dobu proslýchá, se stala skutečností. Američtí entuziasté mohou v autosalonu BMW od nynějška zaškrtnout u supersedanu M5 také manuální šestistupňovou převodovku! Tato výhoda se týká modelového roku 2007, který je již v prodeji, zato se ale netýká Evropy. Proč tentokrát dostala přednost automatumilovná Amerika, lze jen spekulovat; možná je to důsledek nepokrytě proamerické orientace, kterou automobilka v poslední době razí. Ovšem Evropané nemusí propadat beznaději - proti původním zvěstem, že tahat za šaltpáku budou moci výhradně Američané, se už nyní proslýchá, že v případě opravdu intenzivního zájmu nabídne to jediné, co novému BMW M5 opravdu chybí, i Evropanům. Takže pokud plánujete koupi M5, bombardujte automobilku dotazy, možná pomůžete správnému rozhodnutí a odměna bude skutečně sladká! Nehledě na to lze s vysokou pravděpodobností spekulovat, že bez technicky extrémně náročné sedmistupňové sekvenční převodovky SMG by mohla být M5 o nějakou tu stovku tisíc levnější...

Ladislav Čermák
Diskuze (34)
12. 11. 2006 22:50
Re: všichni jste fakt machři----HAHA!!!!!!
Omyl. Nepochopil si význam sekvence. Díky ní je výkon v M5 tak dostupný a přitom dobře dávkovaný. Manuál nebude lepší v žádném směru. Ať už jde o zrychlení, rychlost řazení, pružnost, podřazování, pohodlý na delších cestách či maximální rychlost.
12. 11. 2006 22:40
Re: Manuál pro M5 ??
:yes:
9. 11. 2006 20:29
Re: joe
No hlavně, že ty jsi chytrej jak rádio :no: Kdybys místo nicneříkajících posměchů předhodil argument, udělal bys na ostatní větší dojem, než jen blbou rádoby mistrovskou větou... K smíchu jsi tu jedině ty... :no: :no:
9. 11. 2006 13:07
Re: Manuál pro M5 ??
Běžný majitel bude rád, že má sekvenci, která každou situaci vyřeší mnohem lépe. Nedokážu si představit jak v tom kalupu budeš přemýšlet co tam máš dát a jak. Hlavně manuál bude 6-stupňový. Takže se změní i zpřevodování. U sekvence je 7 stupňů těsně za sebou, což je pro tak točivý motor mnohem lepší.
Avatar - Dinar
9. 11. 2006 12:30
Re: !!!!!!!!!!!!!
:yes: přesně.