Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Boxery BMW R NineT mohou být nyní ještě přitažlivější

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
BMW Motorrad pro všechna provedení svých dvouválců R nineT nabízí v rámci individualizačního paketu Option 719 trojici sad frézovaných dílů. Styl a elegance jsou zde spolu s funkčností na prvním místě.

BMW R nineT se představilo v roce 2013 v rámci oslav 90. výročí zahájení výroby motocyklů značky BMW a od svého uvedení na trh patří k největším oblíbencům současných úpravců a stavitelů motorek.

Na úspěšné základního provedení R nineT značka BMW Motorrad navázala modelem s označením Scrambler, vycházejícím z BMW Concept Path 22.

Další rozšíření úspěšné modelové řady se v podobě dvojice R nineT Racer a R nineT Pure odehrálo na výstavě Intermot 2016 v Kolíně nad Rýnem. Nejmladším členem rodiny se stal model R nineT Urban G/S, jehož premiéru na výstavě EICMA 2016 v Miláně doprovodilo uvedení omlazeného R nineT.

Paleta provedení modelů R nineT nabízených samotnou značkou BMW Motorrad je skutečně pestrá a majitelé mají široké možnosti individualizace i díky rozsáhlé nabídce továrního příslušenství. Přední pozici zde má paket Option 719, který je nyní k dispozici pro všechny zástupce rodiny R nineT a zahrnuje frézované díly ve třech různých provedeních.

První z této trojice nese označení Option 719 Classic a sází na čistý hliníkový povrch, zatímco druhé provedení v podobě Option 719 Storm kombinuje matný šedý povrch s leštěnými detaily a třetí variant, která je pojmenována Option 719 Club Sport nabízí souhru černého a zlatého anodizovaného hliníku.

Všechna tři provedení frézovaných dílů Option 719 zahrnují kryty hlav válců, šroub plnicího otvoru oleje, víko přídě motoru, nastavitelné páčky brzdy i spojky, víčko expanzní nádržky, držáky sedla, stavitelné stupačky jezdce a stupačky pro spolujezdce

BMW Motorrad uvádí, že sady frézovaných dílů jsou jen jednou z řady možností individualizace modelů R nineT a připomíná, že si lze například objednat i specifické barevné provedení, exkluzivní čalounění sedla nebo kovaná kola.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme