Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brabus Ultimate 101 – expresní nákupní taška

Miroslav Kudělka
Diskuze (11)
Zatím nejdivočejší tuning pro městský kompakt představil v Essenu úpravce Brabus, když tento mini automobil vybavil výkonem 74 kW, tedy jak jméno napovídá 101 koňmi.

Zatím nejdivočejší tuning pro městský kompakt představil v Essenu úpravce Brabus, když tento mini automobil vybavil výkonem 74 kW, tedy jak jméno napovídá 101 koňmi.

Maličký tříválec objemu 698 cm3 již prokázal, že dokáže být velmi silný ve větším modelu Roadster a v tomto provedení se nyní objevil i v malém Smartu. Jeho 74 kW (101 k) při 5250 ot/min a točivý moment 130 Nm v rozmezí 2500 až 5300 ot/min umožňuje malému autíčku velmi svižnou akceleraci z 0-100 km/h za 11,2 sekundy a maximální rychlost je z bezpečnostních důvodů omezena na i tak dostačujících 160 km/h. Šestistupňová převodovka má sekvenční řazení s ovládáním páčkami pod volantem, který má průměr 34 cm. Zůstává zachována i standardní řadící páka mezi sedadly na středovém tunelu. Podvozek také nezůstal nedotčen a dostal širší rozchod kol a tužší odpružení. Osazen je také velkými koly, která mají na přední nápravě ráfky 5,5J x 16 a pneumatiky 175/50 R 16, zatímco vzadu jsou ráfky 8J x 17 s velmi širokými pneumatikami 225/35 R 17.

Na první pohled je „stojednička“ rozpoznatelná podle jasně rudého laku Racing Red a jeho sportovní image doplňují přední spoiler, nástavce prahů na bocích a na zádi děrovaný díl v nárazníku z nerezivějící oceli, v jehož středu ústí dvojitá koncovka zcela nového výfukového potrubí z téhož materiálu.

Červená barva hraje důležitou úlohu i v interiéru, kde je kombinovaná s černou. Sedadla, výplně dveří a přístrojová deska jsou čalouněny černou kůží v kombinaci se semišem, rámečky přístrojů, kliky dveří či páčky ovladačů pod volantem jsou naopak rudé. Hliník je použit na pedály, madlo řadící páky a ruční brzdy. Jako výbava přibyla klimatizace či rádio a navigace. Navíc je ještě mnoho drobností z nabídky úpravce.

Miroslav Kudělka
Diskuze (11)
12. 10. 2020 00:25
Nákupy
Jojo, nedávno jsem ženě pořizoval nové auto, které jsem ji daroval k narozeninám a myslím si, že poté, co našla stránku http://kuponozdroj.cz ho bude využívat opravdu a pouze jen jako nákupní tašku :-D Určitě doporučte všem svým manželkám a třeba i milenkám tuhle stránku, maj tam fakt super slevy.
10. 10. 2020 21:45
Nákupní taška
To zní jako auto, které bych mohl pořídit mé ženě :D Nedávno totiž našla jednu takovou stránku ( myslim si, že to je https://www.mujletak.cz ), která shromažďuje veškerý slevy, který na internetu jsou a i různé další výhodný akce... Takže si myslim, že jestli s tim k ní nepříjdu já, tak s tím určitě přijde ona :-D Jako že to auto chce....