Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Černé BMW M3 s díly M Performance je tak brutální, že zapomenete i na obří ledvinky

Jan Zajíc
Diskuze (20)

Nové BMW M3 (G80) už se oficiálně představilo, stejně jako originální díly M Performance, kterými jej můžete vylepšit. Jak to vypadá, když si takové auto nakonfiguruje fanoušek Dartha Vadera?

Nová generace sedanu BMW M3 a kupé BMW M4 vzbudila obrovskou vlnu pozdvižení ještě před svou oficiální premiérou. Samozřejmě za to mohla hrstka uniklých fotografií a videí, která se dostala na veřejnost a ukázala, že sportovní novinky opravdu dostanou obrovské ledviny na přídi. Následovala oficiální premiéra obou aut, kterou mnichovští okořenili ukázkou originálních dílů M Performance.

Jenže zatímco auto představené s tímto „příslušenstvím“ bylo zhotoveno ve světlé barvě, aby veškeré novinky byly pořádně na očích, exemplář ve fotogalerii je docela jiný. Ten totiž vsadil na kompletně černé provedení a musíme říct, že takto na fotkách vypadá opravdu působivě. Na velké ledviny jako by se najednou úplně zapomnělo.

Řada fanoušků, která měla se vzhledem ledvin problém, se shodla, že v jistých barevných konfiguracích by auto mohlo vypadat podstatně lépe. A troufáme si tvrdit, že mysleli právě něco takového. Na černém autě vám přední otvory najednou přijdou samozřejmé, stejně jako zadní spoiler. Jen ta čtveřice koncovek výfuků uprostřed pořád působí jako pěst na oko. Ale proti gustu…

Ohodnoťte vzhled BMW M3/M4 jako ve škole...
  • 1
    47,4%
  • 2
    6,9%
  • 3
    6,9%
  • 4
    7,8%
  • 5
    31%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 2219 čtenářů.

Jan Zajíc
Diskuze (20)

Doporučujeme

Avatar - pradeda777
29. 9. 2020 14:24
Re: fOE meni nazor
Předběhl jsi mě..... :-!
Avatar - Emel
29. 9. 2020 11:17
Re: fOE meni nazor
No dobře, to já se pohybuju spíš na druhé straně známkovací škály... světlé auto na malých kolech s chromovejma ledvinama je horší čtyřka... ne absolutně, ale jsme v prémii, tohle není Sandero. Pomocí barvy a doplňků se to dá zachránit, ale pořád si nemyslím, že by z toho mohla být aspoň dvojka, v jakékoli specifikaci. No, na video se kouknu a dám vědět.
Avatar - fOE
29. 9. 2020 09:45
Re: fOE meni nazor
Tmava barva pomuze schovat kdejakou obludu, ale tady to prave podle me nebude nutnost. V tom videu na ktere se odkazuju o zadnou tmavou barvu neslo, jedine co zustalo jsou ledvinky bez chromu a to uznam samozrejme pomaha, ale i tak, tvar tech ledvinek nebo spise ledvin na te zelene a modre do oci bije jako do oci bil z fotek v tech samych promo-barvach, a prece po shlednuti videa uz nemam dojem "tak tohle ani omylem", ale uz jen "mohlo to byt lepsi, ale sakra, neni to spatne".
Hodnoceno na skolske stupnici jsem pouze z fotek dal za 3, dnes bych dal za 2 (s tim, ze jednicku bych mel vyhrazenou prave pro M3 ledvinkama z obyc 3er). Takze dokonalost? Urcite ne, ale chvalitebne to za me je.
Avatar - Emel
29. 9. 2020 09:12
Re: fOE meni nazor
Ono to bylo vidět v tom článku, jak tady byly fotky nový čtyřky - v nějakém eMpaketu a tmavší barvě a s černýma ledvinama to tolik do očí nebije, nějaký základ s chromovanejma ledvinama a malejma kolama je tragédie. Dá se to shrnout tak, že se vhodnou volbou barvy a doplňky dají škody minimalizovat... tož tak.
Avatar - Dinar
29. 9. 2020 08:24
Re: fOE meni nazor
Ono je to totiž pěkné auto, jen ten předek je prostě divný, resp. není to typické bmw. Sám říkáš, s běžně tvarovanými ledvinkami by to bylo lepší. Problém je to spíš pro nás, co se na ledvinky v garáži díváme třeba pár desítek let, vůbec nepochybuju, že nějaký pětadvacátník, který má na M3, nebude ve tvarech masky vidět nějaký problém, já jsem v roce 1990 taky neřešil jak vypadalo bmw z roku 1960, prostě se mi to současné líbilo. ;-)