Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

České zastoupení Hyundai má nového šéfa. Vedl i BMW

ČTK
Diskuze (12)

Novým generálním ředitelem zastoupení korejské značky Hyundai na českém trhu bude bývalý ředitel Hyundai Motor Slovakia nebo BMW ČR Martin Saitz. Nahradí Vladimíra Vošického, který u importéra skončil na začátku března.

Datum nástupu automobilka ještě upřesní. Ve společnosti Hyundai Motor Czech bude Saitz zodpovědný za obchodní aktivity značky na českém trhu.

Saitz má více než dvacetileté zkušenosti v automobilovém odvětví. Vedle slovenské pobočky Hyundai a českého zastoupení BMW v poslední době vedl obchodníka s auty Autobinck v ČR a na Slovensku nebo byl zodpovědný za obchodní aktivity importéra Mitsubishi M Motors CZ a M Motors SK.

Hyundai loni zaznamenala v tuzemsku pokles prodeje o čtyři procenta na 20.476 nových osobních aut. Letos jí z třetí příčky mezi nejprodávanějšími značkami sesadila rumunská Dacia. Automobilka část své evropské produkce vyrábí v Nošovicích.

ČTK
Diskuze (12)

Doporučujeme

27. 3. 2019 11:13
na šéfika to nejezdí, ale
tak ten se zda bejt v pohode, no konecne
26. 3. 2019 15:03
Re: Ten bude mít hodně práce
Sonata sice nevypadá špatně, ale osobně bych volil toho připravovaného N-line Tucsona. Ten vypadá teprvě dobře! Jinak s těmi cenami máte celkem recht, také mi nepřijdou nijak přehnané.
25. 3. 2019 19:49
Re: Ten bude mít hodně práce
Já! :-)
25. 3. 2019 14:07
Re: Ten bude mít hodně práce
Mě tedy nepřišlo, že by Hyundai měl nějak závratně vysoké ceny, vám ano? Když se podívám na jejich nabídku, tak mi naopak ceny přijdou více než v pořádku ne? Jinak co se týče designu, tak to máte pravdu, kdo by nechtěl takovou Sonatu?
23. 3. 2019 18:52
Ten bude mít hodně práce
Bude muset změnit vnímání značky na trhu, její pověst a narovnat pošramocené vztahy s dealery. Vošický zvoral co mohl, Hyundai bodovala hlavně cenou. Jak šli s cenou nahoru, prodeje dolu. Přitom design nových modelů je celkem povedený, kvalita šla nahoru a mají co nabídnout... Cokoliv teď udělá, bude jen pozitivní krok, protože nejhůř už bylo ;-)