Chceš mít v garáži ryzí unikát? IMOFA přináší Jeep Wrangler V8

Komerční prezentace

Tak to tu ještě nebylo a v Evropě ani nebude. Žádná eko omezení, žádné kompromisy, ryzí plnokrevník. Prostě to nejvyšší a nejvýkonnější, co značka JEEP Wrangler kdy nabízela, může být vaše. Není ovšem pro všechny. Ne snad, že by si ho nezasloužilo větší počet fanoušků značky, ale zkrátka proto, že do Evropy se dostane pouze hodně omezené množství vozů. To z něho dělá něco, co rozhodně v garáži musíte mít, ať už vaše srdce plesá pro dobrodružství, nebo prostě jen Wrangler milujete, nebo dlouho sháníte unikátní a zároveň TOP vůz, který neuvidíte v městě na každém pátém rohu. To je a může být Wrangler Rubicon 392 V8 (470 koní). 

Americká značka nyní představuje sériovou verzi Wrangleru Rubicon 392, jakožto vrcholnou verzi ikonického off-roadu. Určitě potěší, že od konceptu se mnoho nezměnilo, a když už, tak k lepšímu. Rubicon 392 tedy pohání stejný 6,4litrový, atmosféricky plněný V8 Hemi jako v konceptu, teď však produkuje celých 470 koní (346 kW), tedy o dalších 20 koní (15 kW) více, a točivý moment 637 N.m (původně 610 N.m).

Motor je standardně spojen s osmistupňovou automatickou převodovkou s redukcí. Stálý pohon 4x4 se čtyřmi jízdními režimy nechybí, stejně jako uzamykatelné diferenciály nebo elektricky odpojitelný přední stabilizátor. Ačkoliv osmiválcový Wrangler stále hledí na jízdu mimo zpevněné silnice, Jeep zmiňuje schopnost akcelerace z nuly na 96 km/h za 4,5 sekundy a pokoření čtvrt míle za rovných 13 sekund.

Rubiconu 392 nicméně zůstávají z konceptu i vysokopevnostní nápravy Dana 44, tlumiče Fox, o dalších 50 mm vyšší světlá výška a posílená brzdová soustava. Standardem jsou také 33palcové off-road pneumatiky obuté na 17palcových kolech. Průchodnost terénem je tedy dále zlepšena a Jeep uvádí možnost brodění vodou do hloubky 825 mm.

Jako vrchol nabídky se dočkal Rubicon 392 kromě vizuálních změn na exteriéru také nového přístrojového štítu a výbavy doplněné o prvky, za které byste u nižších úrovní Wrangleru museli připlácet, a to včetně posledních asistenčních a bezpečnostních funkcí. Dále si budou moci zákazníci vylepšit osmiválcový Jeep i řadou doplňků divize Mopar.

Pro více informací či testovací jízdu kontaktujte náš prodejní tým IMOFA.

Kompletní nabídku vozů společnosti IMOFA najdete na www.imofa.cz nebo také na nejmodernějším online portále prodej-vozu.cz. Tento web obsahuje celou řadu funkcionalit, které usnadňují výběr vozidla a nákup z pohodlí domova. Portál je plný chytrých nástrojů, jako je virtuální prohlídka, doporučovač vozů, online chatbox či unikátní 360° snímky interiéru a exteriéru vozů ve vysokém rozlišení. Během virtuální prohlídky prostřednictvím videohovoru není problém, aby Vám prodejce ukázal v reálném čase jakoukoliv část vozidla na kameru a odpověděl na případné vaše dotazy. Portál prodej-vozu.cz je zárukou kvalitního, rychlého a pohodlného nákupu.

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly