Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet Camaro Convertible: Premiéra na Facebooku

David Bureš
Diskuze (2)
Chevrolet ukázal první fotografie sériového Camara Convertible. A použil k tomu ryze moderní přístup, kabriolet si první prohlédli uživatelé Facebooku.

Sériové provedení Camara Convertible spatřilo světlo světa až tři roky po odhalení konceptu, výstavní premiéra proběhne na blížícím se autosalonu v Los Angeles.

První fotografie ukazují, že Chevrolet nijak s vzhledem neexperimentoval. Camaro Convertible je muskulaturní ponycar s plátěnou střechou, jak se od něj předem očekávalo. Rozdílem oproti prototypu jsou kromě barevného schématu a kol snad jen větší zrcátka, malá úprava předních mlhovek a koncovek výfuku.

Jednotlivé verze budou kopírovat nabídku kupé. Základní motorizací bude vidlicový šestiválec s přímým vstřikováním o výkonu 232 kW, vrcholnou SS bude pohánět vidlicový osmiválec o objemu 6,2 l a sílou 317 kW. Převodovka bude šestistupňová manuální, nebo příplatkový šestirychlostní automat.

Prodej Chevroletu Camaro Convertible odstartuje v březnu s cenou asi 30.000 dolarů (540.000 Kč) za základní verzi.

David Bureš
Diskuze (2)
Avatar - dicky
14. 11. 2010 10:41
cena
jj to mas pravdu u nas to bude tak 850-900 podle kursu momentalniho kdyz nechas dovezt vcetne zaruky.
Auto je nadherne s osmivalcem to musi to prave orechove bublacek jak ma byt.
13. 11. 2010 20:15
Camaro
nemůžu si pomoct ale to auto vypadá dokonale. a k tomu ta dokonalá cena. bohužel u nás bude k mání asi se 100% přirážkou jak to u vozů z USA bývá. takže objednat kontejner, eunormy splňující světla a hurá na cesty:-) :yes: :yes: