Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chrysler 300C Touring od Startechu: svalovec

Libor Zezulka
Diskuze (29)
Chrysler 300 C se kabátu od Startechu už dočkal. Po sedanu přišlo tentokrát na řadu kombi 300 C Touring. Jak to dopadlo?

Výsledek je, řekněme, tradiční. Tedy tradičně dobrý. Svalnatý automobil nezhyzdily nevzhledné spoilery a kilogramy chromu, místo toho Startech vkusně přepracoval přední a zadní nárazník, přičemž přední obohatil o několikeré průduchy vzduchu a spodní spoiler zlepšující proudění vzduchu a zadní ozdobil oválnými koncovkami laděného výfuku. Pro příjemnější nastupování Startech osvětlil prostor předních a zadních dveří diodami, který se rozsvítí po zatažení za kliku dveří nebo odemknutí vozu dálkovým ovládáním.

Instalací nových pružin se podařilo snížit světlou výšku robustního kombi o 40 mm. Sportovně vyladěný podvozek zajišťuje společně s 20 palcovými koly s pneumatikami 245/40 vpředu a 275/35 vzadu větší stabilitu ve vysokých rychlostech i v zatáčkách, ovšem při zachování vysokého jízdního komfortu. V interiéru proběhla tradiční výměna standardních pedálů za pedály sportovní, přibyly i materiály jako Alcantara a hliník, na několika místech září logo Startechu. Ani tentokrát nemůže chybět DVD systém.

Libor Zezulka
Diskuze (29)
18. 5. 2005 08:25
JEN V NOCI
Auto má být především krásné. Odstrašující roli má mít tank. Tady se to nějak pomotalo. Takový pojízdný strašák malých dětí.