Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën ve Frankfurtu: Kromě konceptu Méhari i facelift Cactusu a C1

Ondřej Chamilla
Diskuze (13)
Citroën chce na autosalonu ve Frankfurtu ukázat své ambiciózní plány. Kromě konceptu ukazující vizi budoucnosti automobilů tam totiž přiveze rovněž facelift modelů C4 Cactus a C1.

Oficiální zpráva Citroënu poodhalila, co značka představí na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu. Bude to v prvé řadě „výrazný a kreativní koncept“, který má ukázat francouzskou „vizi budoucnosti automobilů“. My máme za to, že půjde o nedávno avizovaný koncept Méhari, který odkazuje na zajímavé plážové vozítko. Koncept má vycházet z oblíbeného vozu C4 Cactus.

A právě Cactus se stane hvězdou hned několikrát, podle Francouzů se má totiž představit rovněž modernizovaná varianta tohoto extravagantního automobilu, což je trochu překvapující vzhledem k tomu, jak je auto oblíbené a jak krátce je na trhu. Možností je tedy i představení lehce pozměněné varianty či nové motorizace, kdo ví? Podobným vývojem by pak měla projít i malinká C1 vyráběná v Kolíně. Nechme se tedy překvapit, o co přesně půjde.

Citroën pak bude u všech modernizovaných a představených vozů dávat důraz na komfort. Dále budou na stánku vozy jako faceliftované Berlingo Multispace nebo omlazený model C4. Očekávat máme rovněž plejádu ekologických motorů jako je diesel BlueHDI nebo benzinová jednotka PureTech. Obě varianty však již známe.

Ondřej Chamilla
Diskuze (13)
14. 8. 2015 18:54
Re: Hluboký facelift kaktusu je nevyhnutená možnost.
Proboha, co to je za stupidní spojení "nevyhnutelná možnost"? >:D >:D Vždyť ta dvě slova se svým významem v podstatě vylučují! >:-[] >:-[] >:-[]
13. 8. 2015 20:54
Re: Facelift Cactusu již nyní?
Citroeny bez úletov prestávajú dávať zmysel. :-!
13. 8. 2015 20:53
Re: Hluboký facelift kaktusu je nevyhnutená možnost.
Niekto možno potrebuje facelift, niekomu už nepomôže ani svätená...
Avatar - 3_diamanty
13. 8. 2015 20:49
skor ako facelift cactusu
ktory je na trhu sotva rok .... by som vo frankfurte ocakaval novu C3 alebo C4.... ci C5

ozaj vie niekto ako je to s nastupcami C3, C4 a C5 v eu? dockame sa ich este vobec? .... alebo to uz v citroene uplne zabalili v tychto segmentoch v eu ;-\
Avatar - twistedTSD
13. 8. 2015 19:33
Re: Facelift Cactusu již nyní?
Odstranit některé úlety by Cactus u určitě prospělo. Hned by dával větší smysl.