Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

CityTaxi bude bude mít ve vozovém parku Mercedesy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Taxislužba CityTaxi převezme od firmy Mercedes-Benz během tří let nejméně 120 vozů. Auta si budou kupovat přímo smluvní partneři CityTaxi, tedy sami taxikáři, nebo je zakoupí přímo firma CityTaxi a řidičům je bude pronajímat.

Hlavní podíl vozidel Mercedes Benz pro City Taxi budou tvořit vozy třídy E, klasické taxikářské limuzíny vyšší střední třídy. Kromě nich taxislužba bude provozovat i určitý počet aut třídy B, jež jsou díky vnitřnímu řešení dobře přizpůsobitelná potřebám taxislužby, a dále také modely třídy C.

Důležitým členem flotily CityTaxi se stanou i velkoprostorové modely Vito, které nabízejí komfortní cestování až pro osm pasažérů.

Každý provozovatel konkrétního vozidla si může sám zvolit výbavu automobilu podle svých požadavků i finančních možností. Typickým vozem je E 200 CDI. Důležitým prvkem výbavy je tzv. příprava Taxi International, využívaná taxislužbami po celém světě, která tak zajistí bezproblémovou domontáž některých specifických taxikářských zařízení, především taxametru, vysílačky a dalších.

"Součástí této nabídky mercedesů je i kvalitní polepení vozidel fólií tak, aby splňovaly předpisy pražského magistrátu o barevném provedení vozidel taxislužby," řekl Mercedes-Benz Jiří Šubrt.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Avatar - facemotors
10. 6. 2010 10:18
polepy aut a redesign
redesign - colorchange:

[odkaz]
Avatar - Armin Tamzarian
2. 6. 2010 17:06
Už jsem je viděl
Pěknou barvičku vybral magistrát, jen co je pravda 8-s :no: . Solidně vyblitá žlutá..příště snad budu pohotovější a vyfotím ;-) .
Avatar - Mikesus
2. 6. 2010 12:50
Řidiči
Zatím největší hulváty za volantem, které jsem potkal, byli v Praze právě řidiči CityTaxi.(samozřejmě ne všichni)