Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Clarkson vábí na třetí sérii The Grand Tour úvodní upoutávkou. Ironický humor mu zůstal!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Jeremy Clarkson, tři historické kousky a jedna štiplavá otázka. První náhled na nové pokračování The Grand Tour ukazuje, že se opět máme na co těšit.

Legendární trojka Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond pilně pracuje na třetí sérii automobilové show The Grand Tour. Bývalé hvězdy Top Gearu (jehož nové pokračování odstartovalo v letos v únoru), zatím neprozradily datum premiéry, ale už nás lákají na připravovaný obsah.

První videovlaštovkou je Clarksonův proslov nad trojicí historických automobilů: Alfou Romeo GTV6, Lancií Gamma Coupe a Fiatem X1/9. Otázka zní jasně: který z nich klekne jako první?

Nebude to však jediný zajímavý obsah. Internetem už kolují informace o tom, že Clarkson v rámci příprav na novou sérii testoval i výkonné SUV Lamborghini Urus. O dalších součástech projektu se jistě budeme dozvídat s blížící se premiérou pilotního dílu. Clarkson neopomněl připomenout, že i nadcházející pokračování uvidí diváci na Amazonu.

A pokud vás zajímá, jak test těchto italských automobilů dopadl, další řádky již nečtěte. Jeremy Clarkson totiž na sociálních sítích prozradil, že jako první z trojice odpadl jeho favorit, tedy Alfa Romeo. Lancia řízená Jamesem Mayem a Fiat, za jehož volant usedl Richard Hammond, nakonec vydrželi déle.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)