Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co říkáte na Mercedes C kabriolet? Příjezd otevřeného céčka je za rohem

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Ani nová generace třídy C nepřijde o karosářské provedení s otevřeným nebem nad hlavou. Před oficiální premiérou se podívejte na realizaci od nezávislého grafika.

Před pár dny jme vám ukázali, jak asi bude vypadat nová generace třídy C v dobrodružnějším pojetí All-Terrain. Krátce poté se auto představilo oficiálně a vy se tak můžete přesvědčit, že tvorba našeho dvorního grafika Honzy Lušovského nebyla daleko od pravdy.

Podobný scénář očekáváme také v případě otevřeného „céčka“, tedy kabrioletu, jehož příjezd je otázkou nanejvýš několika týdnů. Také kabrio Honza nakreslil přesně podle špionáží a výslednou práci si můžete prohlédnout výše.

Video se připravuje ...

„Nejprve jsem si říkal, že z aktuální třídy C sundám střechu a dám níže zadní registračku. Ale při detailním zkoumání špionáží jsem zjistil, že změn bude více,“ vysvětluje autor, proč jeho poslední výtvor vypadá právě takto. Zdá se, že boční partie se oproti standardnímu provedení dočkají dynamičtějších prolisů a po vzoru předchůdce má otevřené provedení i pozměněnou světelnou techniku.

Dejte nám vědět, jak se na kabriolet třídy C těšíte. A pokud máte nějaký další automobilový nápad, který by pro nás mohl nezávislý tvůrce Honza realizovat, dejte nám vědět. Ať už dole v diskuzi, nebo na našem Instagramu @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme