Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Corvette Museum propadlou podlahu opravovat nebude

Michal Fokt
Diskuze (2)
Zájem návštěvníků o Corvette National Museum se po propadu podlahy sálu zvýšil natolik, že zůstane turistickou atrakcí. Dokonce do jámy chtějí několik aut vrátit...

Vypadalo to jako obrovská tragédie, když propad půdy v National Corvette Museum v Bowling Green v Kentucky v únoru letošního roku vytvořil v podlaze obrovskou díru, která spolkla osm aut, ovšem ukazuje se, že pro muzeum šlo spíše o dar shůry. Od března do poloviny června totiž přilákala tato událost o téměř o 60 % více návštěvníků, než vloni.

A nejen to, ve velkém se prodávají trička, pohlednice a další suvenýry, narůstá počet členů klubu přátel muzea a stěžovat si nemůže ani na odbyt občerstvení a kávy. Proto padlo rozhodnutí, že jáma nebo alespoň její větší část bude zakonzervována a ponechána jako atrakce i nadále.

Zástupci muzea nepřipouští, že by zájem o tuto kuriozitu v blízké době polevil a hodlají jejího potenciálu využít, jak jen to bude možné. Ba co víc, uvažují dokonce, že by do díry vrátili jedno nebo dvě poničená auta. Jistý ale není ani osud těch ostatních, přestože se GM nabídlo, že se renovace zničených vozů ujme, muzeum stále zvažuje myšlenku, že je, ať už všechny nebo jen některé, ponechá ve stavu, v jakém byly z díry vytaženy.

Michal Fokt
Diskuze (2)
Avatar - dolfi
2. 7. 2014 21:39
No nejsou ti amíci magoři?
:-O :no:
Avatar - CHerokee
1. 7. 2014 10:53
To jsou věci
Kšeft je kšeft. :-)